1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Τί μέρος του λόγου είναι ο αρχιδημοσκόπος της MARC που έβγαζε τρίτο κόμμα το ΚΚΕ και “πάτωνε” την Χρυσή Αυγή;


Γράφει ο Αντίοχος

 

 Τι μέρος του λόγου είναι ο αρχιδημοσκόπος της συγκεκριμένης εταίρας;

Πρόκειται για τον Θωμά Γεράκη, ο οποίος ήταν ότι και οι υπόλοιποι αρχιδημοσκόποι (κνίτης φυσικά…) και μάλιστα σπούδασε με υποτροφία του ΚΚΕ στην Πολωνία του στρατηγού Γιαρουζέλσκι!

Καταγγέλλει σχετικά ο ομοϊδεάτης και συμφοιτητής του, Τάσος Παυλόπουλος, για τα χρόνια εκείνα:

«Στην Πολωνία βρεθήκαμε, τότε, κάποιοι Έλληνες να σπουδάσουμε με υποτροφία από το ΚΚΕ – σ.σ. και ο Γεράκης! -και σίγουρα δεν ήμαστε κάποιοι «ξένοι ορθόδοξοι χριστιανοί» που γυρνάγαμε από εκκλησία σε εκκλησία για να φάμε. Ήμαστε, αν δεν κάνω λάθος αγαπητέ Γεράκη, άθεοι και κομμουνιστές, σνυπότακτοι από το στρατό και με ληγμένα διαβατήρια. – σ.σ. και ο Γεράκης – Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαμε να γυρνάμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για διακοπές… Οι συνθήκες γύρω μας ήταν περίπου όπως τις  περιέγραψες, με ελλείψεις, δελτία, ουρές, αλλά και μεγάλη κοινωνικό αναταραχή, την οποία το ΚΚΕ παρακολουθούσε αμήχανα, εξεγέρσεις ανθρακωρύχων πνιγμένες στο αίμα, διαδηλώσεις, καταλήψεις σχολών … Στις  τάξεις μας επικρατούσαν δύο τάσεις: Από τη μια, οι ελάχιστοι που θαρραλέα έλεγαν ανοιχτά τη γνώμη τους, ότι το να σκοτώνεις εργάτες δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές  του σοσιαλισμού και, από την άλλη, οι σταλινικοί σκληροπυρηνικοί. Στους πρώτους πρωτοστατούσα εγώ και γρήγορα έγινα το «μαύρο πρόβατο», ενώ στους δεύτερους, οι οποίοι και με «έδωσαν … , εσύ «σύντροφε» Θωμά Γεράκη! Το καλοκαίρι του 1982, με «άνωθεν» εντολές, διεκόπη η υποτροφία  μου, διαγράφηκα από τη σχολή μου και απελάθηκα από την Πολωνία. Με αντιμετώπισαν σαν πράκτορα των Αμερικανών».

Εις ότι αφορά την αξιοπιστία της εταίρας του πρώην κνίτη, σας θυμίζω την δημόσια δήλωση συγνώμης που εξέδωσε την επομένη των τελευταίων εκλογών (Σεπτεμβρίου 2015): «Είναι βέβαιο ότι τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και το exit poll απέτυχαν να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος. Είναι γεγονός ότι στο τραπέζι του κοινού exit poll υπήρξαν μεταξύ μας διαφοροποιήσεις ως προς την ανάλυση των στοιχείων, αλλά τελικά όλοι συμφωνήσαμε στο λανθασμένο αποτέλεσμα που δώσαμε στις 7.00 μμ. Δεν έφταιξε το εργαλείο, φταίξαμε εμείς. Συνολικά, σε ένα πρωτόγνωρο και κατακερματισμένο πολιτικό περιβάλλον οφείλουμε να επανεξετάσουμε τα μοντέλα ερμηνείας των δεδομένων μας. Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες για την συμμετοχή μου στο λάθος και τους ευχαριστώ για τις ειλικρινείς απαντήσεις τους στις μετρήσεις μας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MARC

Θωμάς Γεράκης».

πηγή: ethnikismos.net

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα