1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σχέσεις & Έρωτας: 5 tips για να σου είναι πιστός τώρα και για πάντα


Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε μια σχέση στην οποία να κυριαρχεί η αγάπη και η εμπιστοσύνη. Μπορείς όμως να προβλέψεις την απιστία. Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα σχέσεων υπάρχουν κάποια tips που θα βοηθήσουν ώστε να μην νιώσει την ανάγκη ο αγαπημένος σου να βρει κάποια άλλη γυναίκα.

#1. Είναι σημαντικό να επηρεάσεις τον σύντροφό σου προς μια κατεύθυνση ώστε να έχει στη ζωή του φίλους που μπορούν να τον συμβουλέψουν σωστά σε κάθε δύσκολη στιγμή. Αποδέξου πως δεν θα είσαι εσύ η μόνη φίλη του και προσπάθησε να βεβαιωθείς πως οι φίλοι του δεν είναι κακές επιρροές για τη σχέση σας.

#2. Μην σταματήσετε ποτέ να βγαίνετε ραντεβού! Δυστυχώς όταν είμαστε σε μια σχέση για πολύ καιρό τείνουμε να νιώθουμε υπερβολικά άνετα με το άλλο μας μισό. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σου σε μια ρουτίνα που συνήθως δεν βοηθάει.

#3. Κάντε παρέα με άλλα ζευγάρια που έχουν επίσης όμορφες και υγιείς σχέσεις. Οι φίλοι μας μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουμε.

#4. Μην σταματάτε να κάνετε σεξ! Όσο και αν νιώθετε κουρασμένοι, κάντε σεξ ακόμα και με το ζόρι. Να θυμάσαι πως όσο περισσότερο σεξ κάνετε τόσο πιο πολύ θα νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο.

#5. Άφησέ τον να περνάει χρόνο μόνος με τον εαυτό του ή με τους φίλους του. Είναι σημαντικό να μην νιώθει ο αγαπημένος σου καταπίεση και να νιώθει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην καθημερινότητά του. Όσο πιο πολύ τον καταπιέζεις τόσο πιο εύκολα θα στραφεί σε πειρασμούς που θα τον κάνουν να νιώσει πιο ελεύθερος. Για αυτό είναι σημαντικό να μην τον  περιορίζεις.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 παράξενα πράγματα που κοιτάνε οι άντρες στις γυναίκες…σύμφωνα με την επιστήμη!

Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε αφυπνίσει! Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά…

Οι επιστήμονες αναφέρουν για ποιο λόγο «κυνηγάμε» τον ίδιο τύπο αντρών




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα