1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σταμάτησε απότομα την επικοινωνία μαζί σου; Δες τι πρέπει να κάνεις (και να μην κάνεις)!


Έχεις ξεκινήσει την επικοινωνία με έναν άντρα εδώ και κάποιο καιρό και ξαφνικά χωρίς να ξέρεις τον λόγο σταμάτησε να σου στέλνει; Δες τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις αν εκείνος αρνείται τελευταία να επικοινωνήσει μαζί σου…

#1. Μην τον βομβαρδίζεις με μηνύματα και κλήσεις
Το Νο1 λάθος που μπορεί να κάνεις μέσα στον πανικό σου είναι να αρχίσεις τα μηνύματα και τις κλήσεις. Αν θέλεις να υπάρχει έστω και η παραμικρή ελπίδα σχέσης με τον συγκεκριμένο άνθρωπο καλό θα ήταν να είσαι πιο διακριτική μαζί του.

#2. Ακολούθησε τον κανόνα των 3 ημερών
Συνήθως ακολουθούμε αυτόν τον κανόνα μετά από το πρώτο ραντεβού αλλά μπορείς να τον εφαρμόσεις και σε άλλες στιγμές μιας σχέσης. Αν εκείνος έχει απομακρυνθεί άφησέ τον ήσυχο για 3 μέρες ώστε να νιώσει ότι μπορεί να πάρει την ανάσα που ίσως χρειάζεται. Αν μετά από 3 μέρες δεν έχει ακόμα στείλει ένα μήνυμα, μπορείς να του στείλεις εσύ ένα απλό, παιχνιδιάρικο μήνυμα χωρίς πίεση και άγχος.

#3. Προσπάθησε να τον δεις από κοντά έστω και «τυχαία»
Ντύσου με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εντυπωσιάσεις και φρόντισε να εμφανιστείς τυχαία κάπου που ξέρεις ότι θα είναι και αυτός. Προσπάθησε να είσαι χαλαρή μαζί του για να δεις πώς θα αντιδράσει και αν θα καταλάβεις κάτι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

#4. Απέφυγε τους κοινούς σας φίλους
Αν έχετε κοινούς φίλους τότε μην αφηγείσαι σε αυτούς τον πόνο σου. Το πιο πιθανό είναι πως θα του μεταφέρουν τα πάντα χαρτί και καλαμάρι. Προσπάθησε να δείχνεις ότι είσαι cool χωρίς υπερβολές.

#5. Μην κοινοποιείς τίποτα σχετικό στα social media
Όσο και αν καίγεσαι να δημοσιεύσεις κάτι για να το δει, μην το κάνεις. Το κακό που θα προκαλέσεις στη σχέση σας μπορεί να είναι και ανεπανόρθωτο. Για αυτό μείνε cool, πάρε βαθιές ανάσες και αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου.

Διαβάστε ακόμα: Θέλεις τον πρώην σου πίσω; Σταμάτα να επικοινωνείς μαζί του!

Μια απλή τεχνική οραματισμού που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Σχέσεις + Έρωτας: 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε βλέπει σοβαρά




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα