1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Σπιτική κρέμα που εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης


Κρέμα ομορφιάς για τις ρυτίδες του προσώπου

Υλικά:

1 κ.σ. λιναρόσπορο
Τζελ αλόη βέρα
1 αγγούρι
Νερό ή ρόφημα χαμομηλιού
Διαδικασία:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 1 ποτήρι νερό ή ρόφημα χαμομηλιού, μαζί με τους σπόρους λιναριού και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνουν ζελές. Στη συνέχεια σουρώνουμε με μία γάζα ή ένα πλαστικό σουρωτήρι (να έχει πολύ μικρές τρύπες).
Παίρνουμε το ζελέ της αλόης. Θα το βρούμε έτοιμο σε καταστήματα ομορφιάς ή αν έχουμε φυτέψει στο σπίτι αλόη βέρα, θα το βρούμε στο εσωτερικό των φύλλων της.
Τρίβουμε το αγγούρι σε τρίφτη για να πάρουμε το χυμό και στη συνέχεια σουρώνουμε.
Προσθέτουμε σε μπολ, ίση ποσότητα χυμό αγγουριού και ζελέ που πήραμε από το λιναρόσπορο. Συμπληρώνουμε με το ζελέ αλόης. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Αυτό ήταν! Είναι έτοιμη για χρήση, μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο ψυγείο περίπου για 1 μήνα.

Η αλόη είναι κατάλληλη για ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια και φυσικά εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. 15 λεπτά είναι αρκετά για να ενυδατώσει και να ανακουφίσει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση τη κρέμα προσώπου που εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης. Εφαρμόζουμε κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα πριν τον ύπνο. Επειδή απορροφάται δύσκολα από το δέρμα, αν την απλώσουμε πριν κοιμηθούμε, μέχρι το πρωί θα προλάβουν τα δραστικά συστατικά να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα και θα έχουμε ένα πλήρως ενυδατωμένο και λαμπερό πρόσωπο. Φυσικά, η μακροχρόνια χρήση εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης δια παντός.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα