1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Σπιτικές σοκολατένιες μπουκίτσες μόνο με 2 υλικά


Η σοκολάτα είναι η λύση σε κάθε μας πρόβλημα! Σωστά; Τι θα λέγατε λοιπόν για μια γρήγορη συνταγή για σοκολατάκια μόνο με δύο υλικά; Μόλις ανακαλύψαμε το βίντεο στο TikTok που θα δείτε παρακάτω θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας!

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά προετοιμασίας προτού τα αφήσετε στο ψυγείο για δύο ώρες. Τα δύο υλικά που θα χρειαστείτε, είναι η σκόνη κακάο και το ζαχαρούχο γάλα, και το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο νόστιμο! Σε τελική ανάλυση, ποιος δεν θέλει να απολαύσει ένα γρήγορο, σπιτικό επιδόρπιο σοκολάτας;

Δείτε τη συνταγή παρακάτω για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο εκπληκτικά είναι!

@audreysauruschocolate truffles with only TWO INGREDIENTS?! genius ? ##minitutorials ##learnontiktok♬ acai bowls on huntington beach – Rook1e

Υλικά

1 ζαχαρούχο γάλα

1 κούπα σκόνη κακάο (χωρίς ζάχαρη)

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου σχηματιστούν μικρές φυσαλίδες στο γάλα. Ρίχνουμε το ζεστό γάλα σε ένα μπολ ανάμειξης.

Χρησιμοποιούμε κόσκινο για να ρίξουμε τη σκόνη κακάο στο μπολ. Ρίχνουμε λίγο κάθε φορά και ανακατεύουμε παράλληλα με μια σπάτουλα. Καθώς αναμιγνύουμε, το μείγμα πρέπει να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστο.

Στρώνουμε πλαστική μεμβράνη σε ένα ορθογώνιο ταψί και την πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και το στρώνουμε με μια σπάτουλα. Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου δύο ώρες.

Αφαιρούμε το ταψί από το ψυγείο και χρησιμοποιούμε ένα κοφτερό, μεγάλο μαχαίρι για να κόψουμε σε ίσες λωρίδες κατά μήκος και πλάτος. Βάζουμε τα τετράγωνα που θα σχηματιστούν σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με κακάο. Καλή απόλαυση!

Διαβάστε επίσης

Αυτό το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε το πρώτο σπιτικό παγωτό – Μόνο με τρία υλικά!

Γεμιστά με ρύζι- Γιατί η κλασική συνταγή είναι ανεκτίμητη!

Ομελέτα φούρνου με μανιτάρια και παρμεζάνα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα