1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

«Σου έφερα μύρο από τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη. Είναι θαυματουργό, να το πιστέψεις!»


Thessaloniki Tourism - Ιερός Ναός του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου

ΣΥΣΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

από το βιβλίο: «Το Μύρο του Αγίου Δημητρίου – Ιστορία και σύγχρονα θαύματα»

~ Ο γιός μου ο Χρήστος είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι, αφού δεν φορούσε κράνος. Έπαθε, μας είπαν οι γιατροί, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συγκεκριμένα ήταν βαριά. Μπήκε στην εντατική και έμεινε διασωληνωμένος για 25 μέρες σε βαριά καταστολή.

Από την πρώτη στιγμή μας είπαν οπλιστείτε με πίστη και αισιοδοξία και ότι πρέπει να τα καταφέρει γιατί είναι νέο παιδί. Εμείς είπαμε ότι αποφασίσει ο Θεός και η Παναγία, πρέπει να προσευχηθούμε για να γίνει το καλύτερο. Κάποια στιγμή οι καταστολές κόπηκαν και οι γιατροί μας είπαν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει και τι ζημιές έχει υποστεί από το χτύπημα στο κεφάλι. Ακόμα μας είπαν άνοιξε τα μάτια του αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς… δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα άκρα του. Δεν μας κουνάει ούτε χέρια ούτε πόδια.

Εκείνη την ημέρα μας επισκέφθηκε μία οικογενειακή φίλη η κυρία Σοφία με τον σύζυγό της και μου είπε τα εξής:

«Σου έφερα μύρο από τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη. Είναι θαυματουργό, να το πιστέψεις! Δίνεται μία φορά τον χρόνο όταν είναι η γιορτή του και όταν θα μπεις στο παιδί σου να του σταυρώσεις τα χέρια και τα πόδια του και θα δεις ότι θα γίνει καλά».

Την άλλη μέρα όταν μπήκα άρχισα να τον σταυρώνω με το μύρο στα χέρια και στα πόδια και του έλεγα συνέχεια, θα δεις αγόρι μου ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης θα κάνει το θαύμα του και θα τα κουνήσεις όλα.

Την επόμενη ο γιατρός που μας ενημέρωνε μας είπε έκπληκτος για την θαυμαστή βελτίωση της υγείας του.

Όταν όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πήγαμε στο κέντρο αποκατάστασης, ο Χρήστος πλέον άρχισε να μου λέει στιγμές και εικόνες από την εντατική. Μου είπε πολλά και όλα ήταν ονόματα Αγίων που είχα επικαλεστεί κάθε φορά που τον σταύρωνα. Αυτό που εμένα με συγκλόνισε ήταν όταν μου είπε το εξής:

«Μαμά, ξέρεις ποιος ήρθε να με δει στην εντατική; Ο Δημήτρης με την στολή του ως στρατιωτικός αλλά δεν φορούσε το καπέλο του. Απλώς φορούσε σκουφάκι στο κεφάλι» και ότι του έκανε εντύπωση που πήγε να τον δει εκεί μέσα ντυμένος στρατιωτικός.

Εγώ μέσα μου κατάλαβα ποιον είχε δει και είπα στον Χρήστο πως ήταν ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης.

Ελένη Τ., Αθήνα

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: ⇒     ΕΔΩ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα