1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Σκέψεις που κάνεις όταν όλοι έχουν σχέση εκτός από εσένα

Όσο απαίσιο είναι να είσαι ο μόνος στην παρέα σε σχέση, άλλο τόσο είναι να είσαι και ο μόνος single. Βλέπεις τους φίλους σου να είναι ευτυχισμένοι, να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που επισκέφθηκαν ή έστω από τη Σαλαμίνα που πετάχτηκαν μονοήμερη και όσο να ‘ναι ζηλεύεις λίγο. Και κάνεις αυτές τις σκέψεις.

«Κάτι δεν πάει καλά με εμένα»

Ξέχνα το. Το πιθανότερο είναι να είσαι μια χαρά και να περνάς απλά μία φάση που σου φταίνε όλοι και όλα. Θυμήσου όμως ότι άνθρωποι που σιχαίνεσαι και δε θα σου ήσουν ποτέ σε σχέση μαζί έχουν ταίρι. Γιατί να μην μπορείς εσύ;

«Τρομάζω τους ανθρώπους;»

Κάθεσαι και παίζεις στο replay τις συζητήσεις που έχεις κάνει με αυτούς-ές που έχεις βγει και μετά σου έκαναν ghosting. Πραγματικά, πίστεψέ μας δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Αν δεν έλεγες ότι ο Χίτλερ ήταν μεγάλος ηγέτης και ότι μισείς τους σκύλους και τις γάτες, τότε απλώς δεν έχεις βρει κάποιον-α με τον οποίο να τα λέτε ωραία.

«Καλά, κανείς δεν έχει έναν/μία φίλο-η να μου γνωρίσει;»

Το πιο πιθανό είναι ότι έχουν, απλά δεν έχουν έχουν μυρίσει ακόμα τα νύχια τους για να καταλάβουν ότι θέλεις να σου γνωρίσουν. Άντε, πες τους ότι ήρθε η ώρα.

«Θα στείλω στον-ην πρώην»

Μην κοιτάς πίσω. Ξέρουμε, τα κρύα δευτερόβραδα είναι δύσκολο να είσαι μόνος-η, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι, κι αντί να κλαίγεσαι και να στέλνεις απεγνωσμένα μηνύματα στον-ην πρώην, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγεις και να φλερτάρεις.

«Να κάτσω μέσα ή να βγω με φίλους και να κρατάω το φανάρι;»

Να κάνεις αυτό που σου λέει η διάθεσή σου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να έχεις ένα ή δύο ζευγάρια δίπλα σου και να χαμουρεύονται με σειρά προτεραιότητας. Το αν θα βγεις όμως εξαρτάται από τη διάθεσή σου. Κάποιες φορές θα σε ενοχλούν περισσότερο, κάποιες λιγότερο.

«Χρειάζομαι και την-ον κολλητή-ό»

Δεν χρειάζεσαι κάποιον-α να σε πάρει από το χεράκι και να σε πάει σε αυτόν-ή που σου γυάλισε. Μπορείς να πάρεις το ποτάκι σου και να πλησιάσεις. Λογικά δε θα δαγκώνει.

«Θα με ξεχάσουν οι φίλοι μου»

Όταν οι φίλοι σου είναι σε σχέση, τα ραντεβού σας περιορίζονται σε εξόδους για φαγητό, σινεμά ή  βράδυ με επιτραπέζιο. Με τη σχέση τους μαζί. Και οκέι συμπαθέστατο το Μαράκι (ή ο Κωστάκης) αλλά θέλεις και λίγο ποιοτικό χρόνο με τον φίλο-η σου. Απλά ζήτα το.

«Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο»

Και γιατί αυτό είναι αρνητικό; Έχεις τόσα πράγματα να κάνεις.  Για την ακρίβεια, πρέπει να βιαστείς, γιατί μόλις βρεις σχέση θα αναπολείς τον ελεύθερο χρόνο που είχες.

«Από την άλλη, πολύ δράμα έχουν οι σχέσεις»

Έχουν και τα καλά τους οι σχέσεις, αλλά και τα κακά τους. Τσακωμοί επειδή ο ένας από τους δύο δεν το σήκωνε ή δεν έπλυνε τα πιάτα. Η ανακούφιση που νιώθεις όταν ακούς τα παράπονα των φίλων σου που είναι σε σχέση, είναι ανεκτίμητη.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα