1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σημάδια ότι σε γουστάρει αλλά φοβάται

Υπό κανονικές συνθήκες θα σου λέγαμε ότι το «γουστάρει αλλά φοβάται» είναι ίσως η χειρότερη δικαιολογία που λέμε στον εαυτό μας όταν κάποιος δεν πολύ-κόπτεται. Θα ήταν όμως ψέματα αν ήμασταν απόλυτοι και λέγαμε ότι δεν συμβαίνει ποτέ. Να πώς θα καταλάβεις αν η περίπτωσή σου ανήκει στην εξαίρεση.

Άλλαξε από το πουθενά

Συνήθιζε να είναι φιλικός και ζεστός, πάντα σε άγγιζε ενώ μιλούσατε και καθόταν όσο πιο κοντά μπορούσε όπου κι αν ήσασταν. Τώρα έχει αποστασιοποιηθεί, κι ο λόγος πίσω από αυτό ίσως είναι ότι συνειδητοποίησε ότι έχει συναισθήματα. Και ίσως δεν ξέρει αν νιώθεις ή ίσως να μην ξέρεις πώς να τα διαχειριστεί.

Κάνει «αστεία» για τη σχέση σας

Μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πώς αστειεύεται κάποιος. Αν κάνει αστεία σχετικά με τη σχέση σας και πώς θα ήταν αν ήσασταν ζευγάρι, ίσως προσπαθεί να σε ψαρέψει. Ίσως προσπαθεί να καταλάβει αν σκέφτεσαι κι εσύ το ενδεχόμενο σχέσης.

Κάνει πίσω όταν γίνεται πιο ρομαντική η ατμόσφαιρα

Σου κάνει συχνά γλύκες, δείχνει με πολλούς τρόπους ότι του-ης αρέσεις πολύ. Όταν όμως ανταποδίδεις τη συμπεριφορά, γίνεσαι κι εσύ πιο συναισθηματικός-ή φαίνεται το πράγμα να σοβαρεύει και τότε είναι που κάνει πίσω. Φοβάται ότι θα αλλάξεις γνώμη και θα πληγωθεί; Μόνος εκείνος-η ξέρει.

Κάτι του-ης συνέβη πριν σε γνωρίσει

Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί κάποια στιγμή θα αναφερθεί σε κάποιο συμβάν (ερωτικής φύσεως) που τον πλήγωσε. Ένας κακός χωρισμός, μία κακή σχέση, μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία που δεν κατέληξε καλά, οτιδήποτε μπορεί να τον-ην κάνει να διστάζει τώρα.

Μιλάει αόριστα για το μέλλον

Ίσως κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί σου, όπως το να πάτε σε ένα εστιατόριο που ανοίγει την επόμενη εβδομάδα ή σε μία πρεμιέρα ταινίας. Όταν όμως η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τη δέσμευση κομπιάζει και δεν είναι σαφής. Μπορεί όντως να σε θέλει στη ζωή του-ης, αλλά να φοβάται να ανοίξει τα χαρτιά του-ης.

Μιλάει για συναισθήματα, αλλά δε θέλει ταμπέλες

Μπορεί να σου λέει πόσο όμορφα περνάει μαζί σου, πόσο ήρεμος-η νιώθει όταν βρίσκεστε κι ότι τον-ην κάνει να τα ξεχνάει όλα, αλλά όταν έρχεται στο τραπέζι η συζήτηση για σχέση, λέει ότι δε θέλει να βάλει ταμπέλες. Ναι, είναι παράξενο, αλλά δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

Ζηλεύει

Αυτό ίσως είναι το πιο εξόφθαλμο σημάδι ότι σε γουστάρει αλλά φοβάται αν ανοιχτεί. Αν ήθελε απλώς να περνάει καλά μαζί σου, δε θα τον-ην ένοιαζε. Ίσως να είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό για εκείνον-η και να μην αναγνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του-ης.

Η προηγούμενη του-ης σχέση υπάρχει στο προσκήνιο

Για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να μην έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν την προηγούμενη σχέση. Ίσως συγκατοικούσαν. Μπορεί να θέλει να σιγουρευτεί τα συναισθήματά του-ης για εσένα είναι αληθινά. Ό,τι κι αν ισχύει, είναι ώριμο από πλευράς του-ης σε αυτήν την περίπτωση να κρατάει μια απόσταση.

Οι φίλοι-ες του-ης σε λατρεύουν

Αν έχει γνωρίσει την παρέα του-ης και σε συμπαθούν και ασχολούνται μαζί σου, τότε είναι πολύ πιθανό ότι όντως θέλει να είναι μαζί σου αλλά κάτι τον-ην φοβίζει. Οι κοντινοί του άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι σε γουστάρει αλλά δεν το παραδέχεται και γι’ αυτό σου φέρονται σαν να είσαι η σχέση του-ης.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα