1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σημάδια ότι θέλει να σε χωρίσει αλλά φοβάται


Λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εκνευριστικά σε μια σχέση από το να βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου έχει ξενερώσει, αλλά δεν κάνει τίποτα για αυτό. Λες και ακούς τα γρανάζια στο κεφάλι του να γυρνούν, όσο σκέφτεται “να μείνω ή να φύγω”, αλλά εν τέλει δεν σου λέει τίποτα.

Και κάπου εκεί πρέπει εσύ να αρχίσεις να διαβάζεις τα σημάδια. Και να αναλάβεις δράση, ανάλογα με τα συμπεράσματά σου: Αξίζει να προσπαθήσεις, ή καλύτερα να φύγεις εσύ μια ώρα αρχύτερα;

*Αντίο επικοινωνία: Είναι πιο λακωνικός από ποτέ, και νιώθεις ότι του κάνεις ανάκριση κάθε φορά που θες απλά να μάθεις πώς πήγε η μέρα του.

*Αντίο και σεξ: Επειδή κάποιες φορές το ένα θα καλύψει το κενό του άλλου μέχρι να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Αν λείπουν και τα δύο, δεν σώζεται η κατάσταση.

*Δεν υπάρχουν ούτε διαφωνίες: Και δεν εννούμε ότι δεν διαφωνείτε ποτέ, αυτό είναι αδύνατο. Εννοούμε πως όταν διαφωνείτε, δεν ενδιαφέρεστε αρκετά για να το κάνετε θέμα. Δεν είναι αποδοχή, είναι παραίτηση.

*Άβολη σιωπή: Σχέσεις κάνουμε επειδή βρίσκουμε ανθρώπους που απολαμβάνουμε μαζί την σιωπή. Όταν αυτό σταματάει, υπάρχει πρόβλημα.

*Δεν παίζει κανένα δώρο: Είναι προαπαιτούμενο για μία σχέση; Όχι. Άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Αλλά ακόμα και το πρωινό στο κρεβάτι ή το “Θα πετάξω εγώ τα σκουπίδια” μπορεί να είναι δώρο.

*Εκνευρίζεται με το παραμικρό: Και εσύ είσαι συνέχεια στην τσίτα για να μην πεις ή κάνεις κάτι που θα χειροτερεύσει την κατάσταση.

*Δεν θυμάται σημαντικές ημερομηνίες: Κι άντε να ξεχάσει την επέτειο (το αφήνουμε πάνω σου πόσο θα προσβληθείς, δεν εκφράζουμε γνώμη), αλλά στα γενέθλια ξέρεις ότι το ‘χετε χάσει.

*Δεν σέβεται τον χώρο σου: Το κλασικό “κατέβασε τα πόδια από το τραπεζάκι”, αλλά σε εκατό διαφορετικές παραλλαγές. Βολεύτηκε υπερβολικά για να χωρίσει, μάλλον.

*Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό σχέδιο για το μέλλον στον ορίζοντα: Και όχι επειδή περάσαμε έναν χρόνο σε καραντίνα. Αν μη τι άλλο, με έναν χρόνο καραντίνα θα έπρεπε να έχετε δέκα πιθανές εναλλακτικές για το μέλλον.

*Προσπαθείς πλέον μόνο εσύ: Ό,τι ζευγαρίσιο και χαριτωμένο γίνεται στην σχέση, για να προσπαθεί να σας θυμίζει πόσο χαριτωμένο ζευγάρι είστε, γίνεται με δική σου πρωτοβουλία.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα