1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σημάδια ότι η σχέση σου βγάζει τον χειρότερό σου εαυτό

Είσαι ερωτευμένος/η σφόδρα με τον σύντροφό σου, κι αυτό κάνει τα πάντα να φαίνονται ρόδινα. Αφού έχεις βρει το άλλο σου μισό, σκέφτεσαι, είσαι τυχερός/η, σκέφτεσαι. Είσαι όμως πραγματικά ευτυχισμένος/η; Ή κάνεις τα στραβά μάτια επειδή έχεις βρει τον έρωτα;

Εκνευρίζεσαι εύκολα

Έχεις παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία χάνεις την υπομονή σου με τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και την οικογένειά σου, ενώ παλαιότερα δεν εκνευριζόσουν εύκολα. Μήπως η σχέση σου προκαλεί στρες κι αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται σε διάφορες πτυχές της ζωής σου;

Είσαι συχνά πεσμένος/η

Αν συνήθιζες να είσαι ο τύπος ανθρώπου που εκτιμούσε τις μικρές χαρές της ζωής και χαμογελούσε εύκολα, αλλά τώρα νιώθεις συχνά πεσμένος/η και θλιμμένος/η, τότε είναι πιθανό η σχέση σου -τουλάχιστον με τη μορφή που έχει πάρει- να σε ρίχνει.

Νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια

Ένα τρανταχτό σημάδι ότι δεν είσαι ευτυχισμένος/η στη σχέση σου είναι ότι σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια, ενώ παλιότερα ήσουν έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να κατακτήσεις τον κόσμο. Ίσως ο σύντροφός σου να απορροφά όλη σου την ενέργεια -με τη θέλησή σου κιόλας κάποιες φορές- και εσύ από τη μεριά σου να μην παίρνεις τίποτα.

Δεν ενδιαφέρεσαι για αυτά που κάποτε ενδιαφερόσουν

Έχεις σταματήσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Έχει περάσει καιρός από τότε που έκανες το τελευταίο μάθημα Ιταλικών, έχεις γενικά παραιτηθεί από οτιδήποτε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο -ή έστω τον άνθρωπο που πάντα ήθελες να είσαι.

Τσακώνεσαι συχνά με τον σύντροφό σου

Ενώ μπορεί να έχεις τη σχέση σου σε προτεραιότητα και να καθορίζεις τη ζωή σου σύμφωνα με αυτήν (κάτι στο οποίο είμαστε αντίθετοι), με τον σύντροφό σου έρχεστε σε ρήξη πολύ συχνά. Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχετε προσκολληθεί ο ένας στον άλλον. Το πρόβλημα είναι ότι τελικά δε βρίσκετε κάποια λύση στα προβλήματά σας και τσακωμό με τον τσακωμό η σχέση γίνεται τοξική.

Δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου

Θυμάσαι ποιος/α ήσουν πριν τη σχέση; Μοιάζει αυτό που είσαι τώρα, με εκείνη την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου ή δε σε αναγνωρίζεις πια; Αν έχεις αλλάξει τον εαυτό σου κι αυτό συνάμα σου προκαλεί θλίψη, τότε κάτι έχει πάει πολύ στραβά.

Δεν παίρνεις αποφάσεις δίχως να σκεφτείς πρώτα τον/η σύντροφό σου

Οκέι δεν αναφερόμαστε σε αποφάσεις που οδηγούν σε τεράστιες αλλαγές, όπως το να μετακομίσεις σε άλλη χώρα. Αναφερόμαστε σε αποφάσεις όπως να αλλάξεις το κούρεμα των μαλλιών σου ή να βγεις για δείπνο με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά. Δύσκολα παίρνεις πια την απόφαση να κάνεις οτιδήποτε δεν έχεις συζητήσει με τον σύντροφό σου.

Δε βλέπεις πια τους φίλους σου

Δεν υπάρχει υγιής σχέση όταν κάποιος από τους δύο να έχει σταματήσει να βλέπει τους φίλους του. Έχεις σταματήσει να συναντιέσαι με την παρέα σου και απορείς ακόμα γιατί είσαι δυσαρεστημένος/η από τη ζωή σου και αν είσαι η χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου αυτή τη στιγμή; Είναι φως φανάρι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και σύντομα κιόλας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα