1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Σημάδια ότι είσαι πολύ ψείρας όταν σε φλερτάρουν

Είτε βγήκες από μία σχέση, είτε είσαι καιρό στο κυνήγι του μεγάλου έρωτα, έχεις καταλάβει ότι πλέον είναι πιο εύκολο να βρεις δουλειά από το να βρεις ταίρι. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Έχεις όμως σκεφτεί ποτέ ότι ίσως μέσα σε αυτό το παιχνίδι να φταις κι εσύ λίγο;

Ίσως να μη θέλεις σχέση και να σαμποτάρεις εσκεμμένα τον εαυτό σου∙ αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσεις από μόνος-η σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Εάν όμως θέλεις να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα τότε πρέπει να διορθώσεις τα λαθάκια που κάνεις.

Δεν μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς αυτό που σε χαλάει. Όταν αρχίζεις να βγαίνεις με κάποιον-α καταλήγεις αρκετά εύκολα στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ο τύπος σου. Ωστόσο δεν μπορείς να γίνεις ξεκάθαρος σχετικά με το τι είναι αυτό που σε χαλάει.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις βάλει κάτω τις ανάγκες και επιθυμίες σου ώστε να ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις ο κόσμος να χαλάσει από τον μέλλοντα σύντροφό σου. Θέλεις να σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια ή να είναι σοβαρός; Θέλεις να είναι ρομαντικός; Τον θέλεις πολύ σοβαρό; Εσύ ξέρεις τι θέλεις από έναν άνθρωπο για να είσαι ευτυχισμένος-η.

Αν κάποιος σε φλερτάρει και έχει τέσσερα ή πέντε χαρακτηριστικά που θαυμάζεις, γιατί να ψάχνεις να βρεις τα αρνητικά;

Έπειτα είναι και η πρώτη εντύπωση. Δε θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Η πρώτη εντύπωση συνήθως είναι κι αυτή που μένει. Ωστόσο, έχεις μήπως αναρωτηθεί αν αυτό που περιμένεις από το πρώτο ραντεβού είναι λιγάκι εκτός πραγματικότητας; Θέλεις δηλαδή να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχεις στη λίστα σου, θέλεις να συμπεριφερθεί όπως φαντάστηκες ενώ ντυνόσουν και θέλεις να σε υπνωτίσει το βλέμμα του-ης από τη στιγμή που θα ειδωθείτε στο σημείο που δώσατε ραντεβού.

Δεν θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να τα καλύψει όλα αυτά ένας άνθρωπος∙ αν όμως είσαι προκατειλημμένος ότι κάτι δεν θα πάει καλά και ταυτόχρονα οι προσδοκίες σου είναι στον Θεό, μειώνεις εξαιρετικά πολύ τις πιθανότητες να νιώσεις πράγματι ότι ο άλλος-η είναι τέλειος ακόμα και με τις μικρές του-ης ατέλειες.

Πόσο καιρό έχεις να βγεις δεύτερο ραντεβού; Καταλαβαίνουμε και νιώθουμε απόλυτα την απογοήτευσή σου από το «τι υπάρχει εκεί έξω». Κάπου όμως μέσα σε αυτό το πέλαγος απογοήτευσης, κάποιος άνθρωπος θα πέρασε που θα άξιζε την προσοχή σου. Έστω ένας. Αλλά μάλλον δεν ήσουν ακόμη έτοιμος-η να του δώσεις μία ευκαιρία για δεύτερο ραντεβού.

Δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος. Ή ακόμα και να υπάρξει ο τέλειος άνθρωπος για εσένα, όπως λέει και ένα σοφό ρητό, τα χαρακτηριστικά για τα οποία τον αγάπησες είναι κι αυτά που στο μέλλον θα σε εκνευρίζουν. Και έτσι είναι. Σου αρέσει ένας άνθρωπος επειδή έχει πολλή ενέργεια∙ όταν περάσει ο καιρός αυτό θα σε κουράσει λίγο. Ή σου αρέσει ένας άνθρωπος κουλτουριάρης, κάποια στιγμή θα τον αποκαλέσεις «δήθεν» ή «ξερόλα». Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλοι έχουν τα ψεγάδια τους και αφέσου.

Επικεντρώνεσαι στα χαρακτηριστικά που τελικά δεν έχουν και τόση σημασία. Είναι απολύτως λογικό να κοιτάς σε έναν άνθρωπο την αίσθηση του χιούμορ του ή την καλή του καρδιά ή κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ή στο σώμα του που σε ελκύουν. Δεν στέκει όμως να τον κρίνεις βάσει δευτερευόντων χαρακτηριστικών του όπως το αν είναι τύπος της θάλασσας ή του βουνού.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα