1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Σημάδια ότι δε σε γουστάρει

Όταν κάτι μέσα σου λέει ότι αυτός-ή που σου αρέσει δεν νιώθει το ίδιο για εσένα, προσπαθείς να σιγάσεις αυτή την εκνευριστική φωνούλα μέσα σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι το κάνεις, αλλά το ένστικτο, η αίσθηση δηλαδή ότι αυτός-ή που θέλεις, δε σε θέλει δε φεύγει. Και τώρα αυτό σε τρώει και θέλεις να καταλάβεις αν ισχύει.

Δεν αντιδρά καθόλου όταν αναφέρεις άλλους-ες

Όσο ψύχραιμος άνθρωπος κι αν είναι κανείς, αν ακούσει αυτόν-ή που του αρέσει να μιλάει για άλλο πρόσωπο, ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του. Παρατήρησε, όποτε αναφέρεσαι σε κάποιον/α, πώς αντιδρά; Προσπαθεί να μειώσει κάπως την αξία αυτού που λες; Ενθουσιάζεται σε βαθμό που δεν γίνεται πιστευτός-ή; Τότε ίσως ζηλεύει, άρα και να ενδιαφέρεται. Από την άλλη, αν φαίνεται εντελώς χαλαρός, συγγνώμη, αλλά μάλλον δε σε γουστάρει.

Μιλάει για άλλους-ες

Μπορεί να το κάνει για να ζηλέψεις. Αν όμως έχεις δείξει ότι ενοχλείσαι και συνεχίζει να μιλάει γι’ αυτό, ενώ το πρόσωπό του-ης λάμπει από χαρά, η ζυγαριά γέρνει προς τη μεριά που λέει ότι δεν σε θέλει.

Δεν έχει ποτέ χρόνο για εσάς

Κάποιοι άνθρωποι καταφεύγουν σε δόλιες πρακτικές για να σε κάνουν να κολλήσεις μαζί τους, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι αν έχουν περάσει τα 25, δεν θα μπουν σε τέτοιες διαδικασίες. Αν λοιπόν αυτός-η που έχεις βάλει στο μάτι δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια, τότε αν σε ήθελε, θα έβρισκε χρόνο να βρεθείτε και θα ήθελε να βρίσκεται κοντά σου. Γενικά, ακόμη και αν σου έκανε σκωτσέζικου ντουζ, θα έδειχνε και αδιαφορία αλλά και ενδιαφέρον.

Δε μιλάει και πολύ

Ίσως και να ντρέπεται, θα σκεφτείς. Ίσως και να είναι φύσει λιγομίλητος. Ωστόσο αν ενδιαφέρεται, κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα, έστω και με λίγο αμήχανο τρόπο. Όταν ενθουσιαζόμαστε, φλυαρούμε και αν δεν τον-ην έχει πιάσει έστω μία φορά πολυλογία, μάλλον δεν ενδιαφέρεται.

Δεν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα

Ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για έναν άλλο ερωτικά, θα κάνει διάφορες ερωτήσεις για να δει αν εκτός από την εμφάνιση, τον ελκύει και η προσωπικότητα. Κι όχι μόνο. Είναι και ένας τρόπος να επικοινωνήσετε και να ξεκινήσετε να συζητάτε. Αν ενδιαφέρεται θα προσπαθήσει να γεμίσει τα κενά σε μία συζήτησή σας με –αμήχανες- ερωτήσεις. Δοκίμασε να το παρατηρήσεις.

Δε θέλει να μείνετε οι δυο σας

Ειδικά αν είστε σε κοινή παρέα, θα έχεις προσέξει επιδιώκει το τετ-α-τετ ή το αντίθετο. Έχει τύχει ποτέ να ξεμείνετε οι δυο σας και να θέλει να ξαναβρείτε τους άλλους; Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά.

Δε χαμογελά

Αν δεν μπαίνει καν στον κόπο να χαμογελάσει όταν σε βλέπει, τότε είναι πολύ πιθανό εκτός από το να μη σε γουστάρει, να μη σε συμπαθεί κιόλας.

Δεν είναι στρεσαρισμένος

Αν σε γουστάρει ένα άγχος θα το έχει, εκτός κι αν σε θέλει μόνο για το κορμί σου. Ακόμη και στην περίπτωση που το μόνο που θέλει είναι σεξ, αν το παίξεις λίγο αδιάφορος-η μία νευρικότητα θα την παρατηρήσεις.

Δε θυμάται τίποτα

Υπάρχουν άνθρωποι που δε θυμούνται γενέθλια και επετείους ούτε μετά από χρόνια σχέσης. Αν δε θυμάται κάποιες σημαντικές πληροφορίες που έχεις μοιραστεί μαζί του, τότε συγγνώμη αλλά δε σε γουστάρει.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα