1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σε απάτησε; 7 σημάδια που δείχνουν ότι το έχει μετανιώσει πικρά


Μόλις έμαθες ότι ο αγαπημένος σου σε απάτησε; Σίγουρα θα νιώθεις μπερδεμένη και δεν θα ξέρεις αν πρέπει να τον συγχωρέσεις ή να τον χωρίσεις, αλλά όπως και αν νιώθεις το πρώτο πράγμα που θα σε συμβουλεύαμε είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Παρατήρησε τη συμπεριφορά του για να δεις αν το έχει μετανιώσει.

7 σημάδια που δείχνουν ότι το μετάνιωσε

#1. Σταμάτησε την παράλληλη σχέση σχεδόν αμέσως μετά την απιστία – Αυτό σημαίνει πως μετάνιωσε και πως η απιστία ήταν μια πράξη της στιγμής που δεν σήμαινε κάτι σοβαρό για εκείνον.

#2. Υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να διορθωθεί η σχέση σας- Αυτό δείχνει πως καταλαβαίνει ότι για να φτάσει στο σημείο της απιστίας υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είναι διατεθειμένος να το διορθώσει.

#3. Ζήτησε τη βοήθεια ειδικού- Ακόμα ένα δείγμα που δείχνει πως καταλαβαίνει το λάθος του και θέλει να το διορθώσει.

#4. Παραδέχεται την απιστία του- Κάποιοι άλλοι θα το αρνούνταν ακόμα και αν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ εκείνος το παραδέχεται και είναι έτοιμος να κάνει ό,τι μπορεί για να φτιάξει τη σχέση σας.

#5. Ακούει προσεκτικά όλα όσα του λες- Αν του ζήτησες να κάνεις κάποια πράγματα και τα κάνει όλα χωρίς δισταγμό τότε δείχνει πως θέλει πολύ να διορθωθεί η σχέση σας.

#6. Νιώθει μετανιωμένος- Αν νιώθει ένοχος είναι επειδή τον έπιασες στα πράσα. Αν όμως νιώθει μετανιωμένος τότε σημαίνει πως καταλαβαίνει πραγματικά το λάθος του.

#7. Ζητάει συγνώμη ξανά και ξανά- Όπως και αν του συμπεριφέρεσαι μετά την αποκάλυψη της αλήθειας εκείνος επιμένει να ζητάει συγνώμη και να προσπαθεί να σε πείσει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: Τα λάθη που κάνεις και δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση της προκοπής

Θέλει να χωρίσετε; Δες τα σημάδια που θα σε πείσουν πως δεν θέλει πλέον να είστε μαζί

Αν κάνει ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα τότε δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πραγματικά




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα