1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σε απάτησε; Δες πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς και πάλι!| Fay’s book


Η εμπιστοσύνη είναι σπουδαίο πράγμα σε μια σχέση! Γι’αυτό και όταν νιώθουμε εμπιστοσύνη είμαστε ήρεμοι και ευτυχισμένοι και όταν δεν νιώθουμε εμπιστοσύνη αισθανόμαστε μονίμως σε αναμμένα κάρβουνα.

Αν η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου έχει χαθεί, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν: «Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και ανάλογα με τις συνθήκες, η απιστία δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος μια σχέσης».

Πρέπει να κατανοήσεις καλά πως όταν κάτι στη σχέση δεν λειτουργεί, τότε είναι που η εμπιστοσύνη χάνεται. Αν έχεις το χρόνο, τη διάθεση και την υπομονή να δουλέψεις τη σχέση σου τότε όλα μπορούν να βελτιωθούν και πάλι.

#1. Ψάξε για τους λόγους της απιστίας
Όσο πληγωμένη και αν νιώθεις πρέπει να κάτσεις και να ακούσεις με προσοχή τον σύντροφό σου. Σε αυτά που θα σου πει είναι πιθανόν  να εντοπίσεις πώς ξεκίνησε το πρόβλημα. Να θυμάσαι πως η απιστία είναι το σύμπτωμα και όχι το πραγματικό πρόβλημα.

#2. Βρες το κίνητρο της απιστίας
Πίσω από κάθε μας πράξη υπάρχει πάντα ένα κίνητρο. Συζήτησε ξανά και ξανά με τον αγαπημένο σου μέχρι να το ανακαλύψεις και ψάξε και μέσα στα δικά σου συναισθήματα μήπως βρεις κάτι που θα βοηθήσει.

#3. Σκέψου καλά πόσο πολύ θέλεις να σωθεί η σχέση σας
Αν ακόμα τον αγαπάς και ακόμα μπορείς να νιώσεις ότι θα ζήσετε ευτυχισμένη παρά την κρίση που περάσατε τότε αξίζει να επενδύσεις ξανά στη σχέση σας.

#4. Επισκεφτείτε έναν σύμβουλο γάμου
Ο σύμβουλος γάμου θα σας βοηθήσει να βρείτε την αιτία του κακού και να λύσετε τα προβλήματά σας μια για πάντα. Συζήτησέ το με τον σύντροφό σου και πες του ότι θέλεις να παλέψεις για τη σχέση σας αλλά η επίσκεψη σε έναν σύμβουλο γάμου είναι βασική προυπόθεση για να συνεχίσετε μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα καταλάβεις αν εσύ και ο σύζυγός σου χρειάζεστε σύμβουλο γάμου;

Να γιατί η σχέση σου έγινε…βαρετή και πώς να τη βελτιώσεις σήμερα!

Η Kristen Bell αποκαλύπτει όλα όσα κάνει για να παραμένει ο γάμος της…πετυχημένος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα