1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Σασμός: Αποκλειστικό απόσπασμα και spoiler για τα επόμενα επεισόδια


Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις στον «Σασμό» είναι καταιγιστικές. Ο Μαθιός ομολόγησε στη Βασιλική το βαρύ μυστικό του, αυτό που τον βασάνιζε και τον στοίχειωνε, ότι αυτός είναι  δολοφόνος του Στεφανή. Η Βασιλική διαλυμένη από αυτή την ομολογία φεύγει από το σπίτι τους και κατευθύνεται, συντετριμμένη, κλαίγοντας, προς την εκκλησία.

Κρητικό γλέντι στο «Σασμό» για την επιστροφή του Αντώνη

Παράλληλα, στην πλατεία του χωριού το γλέντι για την επιστροφή του Αντώνη καλά κρατεί. Και το γλέντι συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο, με τον «Πατριάρχη του κρητικού τραγουδιού», τον Βασίλη Σκουλά, να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους συνδαιτημόνες με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά  του. Η κάμερα της «Super Κατερίνας» ήταν εκεί και μας δίνει μια «γεύση» του θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Ένα πραγματικά αυθεντικό παραδοσιακό κρητικό γλέντι, με όργανα και παραδοσιακό κρητικό φαγητό, έχει στηθεί με κάθε λεπτομέρεια στην πλατεία της άνω Ποριάς.  «Είναι χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση η συμμετοχή μου στο Σασμό. Ο κόσμος έχει αγαπήσει τη σειρά και χαίρομαι που συμμετέχω» δηλώνει ο Βασίλης Σκουλάς. «Έχει τρομερή απήχηση και εισπράττω αυτή την αγάπη και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό».

Αυτή η στιγμή αποτελεί μια «μεγάλη στιγμή στην πορεία του ζευγαριού» Αντώνη και Μαρίνας, λέει ο Δημήτρης Ήμελλος. «Μετά από κοινή πορεία 25 ετών, είναι η κορυφαία τους στιγμή, αφού ξεπέρασαν ακόμη και το θάνατο»! «Γιορτάζουμε την επιστροφή του πολυαγαπημένου μας  Αντώνη κι έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον Βασίλη Σκουλά» σύμφωνα με την Στέλλα Γκίκα. «Ως κρητικός έχω τύχει σε αμέτρητα γλέντια. Πιο πειστικό γλέντι δεν έχω ξαναδεί» κατά τον Μιχάλη Αεράκη.

«Η χαρά είναι διπλή γιατί έχει επιστρέψει ο Αντώνης και γιορτάζει μαζί όλο το χωριό» αναφέρει η Όλγα Δαμάνη. «Είναι χαρά μας που γύρισε ο Αντώνης» συμφωνούν η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος, «υπεύθυνοι» για το γλέντι. «Κάνουμε ένα γλέντι για να χαρούμε» την επιστροφή του Αντώνη λένε ο Δημήτρης Μαμιός και η Βέρα Μακρομαρίδου. Ο Θάνος Μπίρκος μιλάει για ένα «υπέροχο γλέντι για τον αστυνόμο της καρδιάς μας».

«Ο κόσμος βλέπει μέσα από Σασμό τις παραδόσεις της Κρήτης» λέει ο Νίκος Αγγελάκης, πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Για τον Νίκο Σαριδάκη, αντιπρόεδρο της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «η Κρήτη είναι πολύ περήφανη γι αυτή τη σειρά. Βλέπει μέσα από αυτή ήθη, έθιμα, παραδόσεις και ντοπιολαλιά». Τον Βασίλη Σκουλά πλαισιώνουν νεαροί οργανοπαίχτες και χορευτές από Ένωση Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Δείτε το απόσπασμα εδώ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα