1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σέξι τρόποι να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση


Είδες το γκομενάκι απέναντι. Το πλησίασες. Ή σε πλησίασε εκείνο. Έχεις μία ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση, αλλά να δημιουργήσεις και τον πόθο. Και επειδή είναι πολλά πράγματα αυτά για να παίζονται από μια πρώτη εντύπωση, άσε μας να σε βοηθήσουμε.

Δεν είναι ότι κι εμείς το κατέχουμε, κι εμείς δυο χρόνια μέσα μείναμε και έχουμε σκουριάσει, οπότε αυτές είναι μερικές τεχνικές που σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε, και ευχόμαστε για τα καλύτερα.

Ετοιμάσου να γίνεις σέξι.

Απάντησε σε όλα τα αστεία του λέγοντας “Χα χα χα, σταμμμμάτα”
Ξέρεις ακριβώς με ποιον τρόπο να το πεις.

Παίξε με σέξι τρόπο με το καλαμάκι του ποτού σου
Αυτό προϋποθέτει να πάρεις ποτό με καλαμάκι και το καλαμάκι να είναι πλαστικό, επειδή αν αρχίσεις να δαγκώνεις και να σαλιώνεις το χάρτινο καλαμάκι, θα το παπαριάσεις και θα αρχίσει να διαλύεται στη γλώσσα σου.

Βγάλε με παιχνιδιάρικο τρόπο τη γλώσσα σου
Ξέρεις, παιχνίδι.

Παίξε με τα μαλλιά σου
Και δεν εννοούμε μόνο αν έχεις μακριά μαλλιά για να τα κάνεις αθώες μπούκλες όσο λες “σταμμμμάτα”. Το ανάλογο για κοντά μαλλιά είναι να περνάς το χέρι σου τάχα για να τα φτιάξεις. Δεν κάνουμε πλάκα, οι άνθρωποι γουστάρουν να βλέπουν παιχνίδι με μαλλιά.

Χόρεψε
Αν βρίσκεσαι σε μέρος που έχει μουσική, δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Άσε τα σώματά σας να μιλήσουν. Αν δεν τα βρίσκουν στον χορό, πώς θα τα βρουν στο κρεβάτι; Κούνα αυτό που σου έδωσε η μαμά σου, εκτός κι αν σου έδωσε μόνο νευρώσεις.

Κράτα ένα μυστήριο
Από πού ήρθες; Τι δουλειά κάνεις; Τι καπνό φουμάρεις; Όλες πολύ καλές ερωτήσεις, αλλά δεν θα προσφέρεις τις απαντήσεις τόσο εύκολα. Για αρχή, μπορεί να μάθει τι καπνό φουμάρεις κερνώντας σε ένα τσιγάρο. Ο καπνός θα εντείνει το μυστήριο.

Άκου αυτό το τραγούδι πριν βγεις και κάνε ακριβώς το αντίθετο 

Και τέλος, μην ξεχνάς το πιο σημαντικό:
Να είσαι ο εαυτός σου, επειδή αντικειμενικά ζεις με τον εαυτό σου περισσότερο καιρό από οποιαδήποτε περσόνα θα μπορούσες να δημιουργήσεις για να σε θεωρούν πιο σέξι.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα