1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σέξι προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Το καλοκαίρι είναι εποχή για χαλάρωση, για διασκέδαση αλλά και για καινούριους έρωτες. Που ακόμα κι αν κρατήσουν μέχρι να μπουν τα πρώτα κρύα, έχουν κάτι να φέρουν στη ζωή μας. Από την άλλη, ίσως αυτό το καλοκαίρι να είναι ιδανικό για κάποιους που θέλουν να βρουν κάτι πιο σταθερό.

Για να δούμε τι έχουν να πουν τα άστρα πάνω σε αυτό το ζήτημα…

Κριός
Κοκτέιλ όλη μέρα, παρέες και χοροί και βραδινά μπάνια θα είναι το καλοκαίρι σου. Αυτό δεν αφήνει και πάρα πολύ χρόνο για έρωτα, άρα θα πούμε πως μάλλον οι καλές σου στιγμές θα συμβούν μετά τις 3 το πρωί.

Ταύρος
Θα νιώσεις πιο κοντά στους κοντινούς σου ανθρώπους, είτε μιλάμε για φίλους, για γείτονες ή για συνεργάτες. Δεν είναι απίθανο να προκύψει κάποιο ρομάντζο μέσα από αυτό, αλλά μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία σε κάθε περίπτωση.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο φέτος βρίσκεται στην φάση του μαξιμαλισμού. Θέλει κότερα, αλλά συμβιβάζεται και με φουσκωτό, αρκεί να μην μείνει σπίτι για να μιζεριάζει. Και όσο καλύτερα περνά ένας Δίδυμος, τόσο πιο άνετα του βγαίνει να φλερτάρει με ό,τι κινείται.

Καρκίνος
Είναι το καλοκαίρι της αυτοπεποίθησης, λόγω της θέσης του ηλίου. Ο ήλιος όμως θα σε βοηθήσει και να κάνεις ένα απαραίτητο restart στο μυαλό σου στα θέματα που σε βασανίζουν.

Λέων
Οι Λέοντες δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι αυτό το καλοκαίρι: Το μόνο πράγμα που θα είναι πιο ψηλά από την αυτοπεποίθησή τους, θα είναι η προσοχή που θα λαμβάνουν από τους γύρω ανθρώπους – που με την σειρά της ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ακόμα περισσότερο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι θα έχουν περισσότερες επαγγελματικές παρά ερωτικές εξελίξεις αυτό το καλοκαίρι. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει σκέψεις μετακόμισης. Αν μια ανανέωση τόπου πιστεύεις ότι είναι αναγκαία και στην ερωτική σου ζωή, μην φοβηθείς.

Ζυγός
Όπως είπαμε και στον Παρθένο, αλλά με λίγη περισσότερη ενέργεια, οι Ζυγοί αυτό το καλοκαίρι θα δουν την αυτοπεποίθηση και την γοητεία τους να ανεβαίνουν, ως φυσικό επακόλουθο του πόσο κατάφεαν να ηρεμήσουν και να βρουν τον εαυτό τους αυτούς τους μήνες.

Σκορπιός
Αν δεν φροντίσεις τον εαυτό σου, η ερωτική σου ζωή θα υποφέρει. Βέβαια, η ερωτική σου ζωή είναι το τελευταίο που σε απασχολεί αυτή τη στιγμή. Κάνε ένα διάλειμμα και βρες τι είναι αλήθεια αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά.

Τοξότης
Πετάγονται ευκαιρίες, πετάγονται γνωριμίες από εδώ και από εκεί, και όπως πάντα είναι στο χέρι σου να τις αρπάξεις. Βρες με ποιον τρόπο θα βρεις την χαρά σου, και ξεκίνα να κυνηγάς.

Αιγόκερως
Έχεις κάνει μπόλικη ενδοσκόπηση την χρονιά που πέρασε. Και, όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα θα βγεις εκτός ελέγχου. Θα περάσεις όμορφα, κάνοντας τα πράγματα που είχες επιλέξει και σχεδιάσει εδώ και καιρό. Μα καλά, στον Αιγόκερω περίμενες να διαβάσεις εκπλήξεις;

Υδροχόος
Θα υπάρξουν ευκαιρίες να πατήσεις reboot σε κάποιες σχέσεις, πράγμα που θα σου κάνει καλό. Θα σου δώσει χρόνο να σκεφτείς τι είναι αυτό που όντως θες, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ιχθείς
Αυτό το καλοκαίρι θα συμβεί το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε αυτό το ζώδιο: Όχι, δεν θα βρει σχέση. Θα βρει πώς μπορεί να περνά καλά και χωρίς σχέση. Και για τα δεδομένα των Ιχθύων, αυτός είναι ο απόλυτος ζεν στόχος.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα