1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Σέξι δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου


Πολλοί άνθρωποι δεν συμπαθούν τον Άγιο Βαλεντίνο με το επιχείρημα ότι είναι μια γιορτή του καταναλωτισμού και ότι αν αγαπάς αληθινά, κάθε μέρα πρέπει να είναι σαν του Αγίου Βαλεντίνου. Και εμείς ερχόμαστε για να σου πούμε “Εντάξει. Και πάλι θα σου προτείνουμε προϊόντα, δηλαδή, αλλά θα είναι οικονομικά και θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό ακόμα”.

Είδες; Για όλα υπάρχει λύση.

*Υπάρχει άτομο με πέος στο ζευγάρι; Του αρέσει να βάζει το πέος του μέσα σε πράγματα; Τότε γιατί να μην φέρετε ένα ακόμα πράγμα για να βάζει το πέος του στο κρεβάτι σας; Αυτό το αυνανιστήρι είναι ανθεκτικό και οικονομικό και μπορεί να μεταμορφώσει το σεξ σας σε σχεδόν τρίο. Μην ξεχάσετε και το καθαριστικό – απαραίτητο για να μην χαλάσουν τα παιχνίδια πριν την ώρα τους. 

*Το πιο οικονομικό δώρο που θα βρεις σε αυτό το κείμενο, με λιγότερα από 3 ευρώ: Cock rings. Τα φοράς, σε σφίγγουν, η στύση σου αγριεύει. Αιώνια διασκέδαση. 

*Ήθελες ποτέ να νιώσεις σαν ένα κουνελάκι με μωβ ουρά; Εντάξει, έχει και άλλα χρώματα, αλλά το παστέλ μωβ είναι mood, οπότε προτείνουμε το παστέλ μωβ. Είναι και σε προσφορά αυτή τη στιγμή, ποτέ ξανά δεν ήταν πιο κατάλληλη η στιγμή για να νιώσεις κουνελάκι.

*Λουριά, αλυδίσες, μηδενική κάλυψη. Απλά κλίκαρε το NSFW λινκ και θα καταλάβεις, αυτό το πράγμα πουλάει τον εαυτό του, δεν χρειάζεται κράχτες. Εδώ τσέκαρε την πιο σεμνή και διχτυωτή εκδοχή. 

*Δύο σέξι εσωρουχάκια, ένα για εκείνον και ένα για εκείνη. Το ένα λεοπάρ, το άλλο κόκκινη δαντέλα. Δεν λέμε ποιο είναι ποιου. (Οκέι, θα πούμε επειδή είναι πολύ αστείο: Το λεοπάρ είναι το ανδρικό, αλλά ακριβώς επειδή είναι ανδρικό, ο κατασκευαστής έχει επιλέξει να το μαρκετάρει ως πάνθηρα. Δεν το κάνει λιγότερο λεοπάρ.)

*Χειροπέδες με γουνάκι επειδή είναι Φλεβάρης και κάνει κρύο. Και επίσης επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άβολα με τις αστυνομικές φαντασιώσεις λόγω της όλο και περισσότερης αστυνομικής βίας, οπότε το γουνάκι κάπως το αμβλύνει αυτό. 

*Τέλος, αν αυτό που χρειάζεστε στο κρεβάτι είναι ένα έξτρα πέος, ορίστε ένα σε M, XL και XXL. Και δεν θα συζητήσουμε αυτή την κατηγοριοποίηση.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα