1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς σταματά κάθε ζώδιο να ενδιαφέρεται για τη σχέση του

Κριός

Το ζώδιο που θέλει να μένει πάντα σε εγρήγορση και λατρεύει τις ανατροπές, αλλά ταυτόχρονα είναι και λίγο επιπόλαιο, χάνει το ενδιαφέρον του όταν επαναλαμβάνεις συνέχεια τις ίδιες συζητήσεις. Του αρέσει να διαφωνείτε και να μιλάτε συνεχώς για νέα θέματα. Έτσι είναι τα ζώδια της φωτιάς.

Ταύρος

Θα περίμενε κανείς ότι ο υπομονετικός Ταύρος δεν βαριέται εύκολα, αφού το να βαριέται είναι η δεύτερη φύση του. Στον έρωτα, όμως, δεν υπάρχουν κανόνες. Ο Ταύρος θέλει να νιώθει ασφάλεια. Αν χρησιμοποιήσεις την αδιαφορία για να τον κάνεις να κολλήσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξενερώσει και σταματήσει να ενδιαφέρεται κι αυτός. Και δε θα είναι αντίποινα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα ερωτευτεί πρώτα το πνεύμα σου. Αν του δώσεις έστω κι έναν αδιάφορο λόγο να βαρεθεί, θα βαρεθεί. Είναι ένα ζώδιο γεμάτο αυτοπεποίθηση και το ίδιο θέλει από εσένα ώστε να μη χάσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου. Αν του δώσεις την εντύπωση ότι είσαι ανασφαλής, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Καρκίνος

Στόχος αυτού του καλοκαιρινού ζωδίου είναι (αν δεν το έχει κάνει ήδη) να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να μείνει στο χωριό (γιατί είναι καταλληλότερο μέρος να μεγαλώσει ένα παιδί) και να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις τα πλάνα του, πάει το πουλάκι, πέταξε.

Λέων

Ο Λέων είναι λιγάκι drama queen -και θέλει όλοι να ασχολούνται με αυτόν. Θέλει να έχει την αμέριστη προσοχή σου και να τον θαυμάζεις. Αν σε δει, για παράδειγμα, να γελάς με τα αστεία κάποιου περισσότερο από ό,τι με τα δικά του ή οτιδήποτε υποδηλώνει ότι θαυμάζεις κάποιον άλλο περισσότερο από τον ίδιο, ξενερώνει αρκετά.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι δημοφιλής την προσκόλλησή του στην οργάνωση και την καθαριότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που τον χαρακτηρίζει. Η τελειομανία του αγγίζει διάφορες πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής. Θέλει να έχει την τέλεια σχέση, αν είναι δυνατόν κινηματογραφική. Αν εσύ δεν φροντίσεις να του το δώσεις, θα μείνεις έκπληκτος με το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί.

Ζυγός

Ως γνωστό, ο ερωτικός Ζυγός, ο Ζυγός που γοητεύει άπαντες, ο δημοσιοσχεσίτης του ζωδιακού, ζει και αναπνέει για τον έρωτα. Είναι ερωτευμένος με την επίδειξη, με την εικόνα που έχει προς τον έξω κόσμο. Θα χάσει το ενδιαφέρον του, αν αρνείσαι να βάλεις ταμπέλα στη σχέση σας. Τον εκθέτεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, πέραν της σεξουαλικότητάς του, είναι ένα απλό ζώδιο, είναι ευτυχισμένο με τα λίγα. Ερωτεύεται δύσκολα, αγαπά παθιασμένα, σιχαίνεται την προδοσία και είναι ζηλιάρης. Μάντεψε τι μπορεί τον κάνει να χάσει το ενδιαφέρον του. Το ψέμα. Δεν είναι μόνο το καλό σεξ που τον ενδιαφέρει σε μία σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης όλοι ξέρουμε ότι είναι το πιο εξωστρεφές ζώδιο. Η ζωή, μαζί με τις αναποδιές της, τον γοητεύει. Θέλει συχνά να ανακαλύπτει νέα πράγματα και να αποκτά καινούριες εμπειρίες, γιατί διαφορετικά νιώθει ότι χάνει τον χρόνο του. Αν εσύ είσαι ζηλιάρης και του κάνεις σκηνές επειδή πάλι θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, γενικά, είναι λιγάκι ψυχρός, κάποιοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν και όχι αναίτια∙ λειτουργεί με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Θα χάσει το ενδιαφέρον του αν γίνεσαι συνέχεια ρομαντικούλης και κάνεις κινήσεις που είδες σε κάποια ρομαντική κομεντί.

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι του Υδροχόου δεν ξέρει ποτέ τι ακριβώς μπορεί να του αρέσει. Θα βρει την ομορφιά στα παράξενα, είτε είναι εναλλακτικά είτε mainstream. Αν εσύ είσαι αυστηρά ο τύπος που του αρέσουν τα mainstream ή αν είσαι αυστηρά χίπστερ, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Ιχθείς

Όλα τα κλισέ που ξέρεις για τον Ιχθύ ισχύουν: ναι είναι συναισθηματικορομαντικός, ναι πετάει λιγάκι χαρταετό, ναι είναι και ευαίσθητος. Αυτό όμως που περίμενες, είναι ότι θα χάσει το ενδιαφέρον του αν είσαι αρκετά συναισθηματικός. Δε χωράνε δύο υπερβολικά ευαίσθητοι σε μία σχέση.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα