1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς σου μπήκε η άνοιξη, ανάλογα με το ζώδιό σου


Μπορεί να είναι τα λουλούδια που ανθίζουν, τα πουλιά που κελαηδούν, η άνοιξη που σε ξεσηκώνει, ή ο ανάδρομος Ερμής για τον αναβρασμό που ίσως πρόσεξες ότι επικρατεί παντού γύρω σου τώρα τελευταία –και που όχι, δεν είναι ιδέα σου. Για την ακρίβεια, ξέρουμε πώς ακριβώς σε βρήκε η άνοιξη, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, η έκλειψη ηλίου πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιό σου, πολύ κίνηση έχει το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα, και είναι όλη θετική. Αγάπες, έρωτες, σχέσεις που εδραιώνονται, αποφάσεις που περίμενες καιρό να πάρεις, χαμός. Ο καλός χαμός.

Ταύρος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ευνοεί κάθε πιθανό και απίθανο γκομενικό, ενώ η έκλειψη ηλίου στον Κριό σου αναζωογονεί την διάθεση και σε κάνει να λάμπεις μέσα κι έξω.

Δίδυμοι

Όχι ότι σου έλειψε ποτέ η κοινωνικότητα, αλλά η έκλειψη ηλίου σου την ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την άνοιξη, με δικτύωση, κοινωνικές επαφές, καινούρια ξεκινήματα και ίσως έναν νέο έρωτα που θα προκύψει από όλα αυτά.

Καρκίνος

Ο Δίας στον 10ο οίκο σου φέρνει σπουδαίες αλλαγές και ανακατατάξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σου κάνει δωράκι και επανασυνδέσεις από το παρελθόν, και κλεισίματα που περίμενες καιρό.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής σε έχει βάλει σε διαδικασία αναθεώρησης, κι από αυτήν μόνο καλά μπορεί να προκύψουν: Είσαι στη φάση που κάνεις ένα βήμα πίσω και εξετάζεις τα πάντα από την αρχή, από τα επαγγελματικά μέχρι τις σχέσεις σου, φέτος την άνοιξη είσαι αποφασισμένος/η να τα φτιάξεις όλα.

Παρθένος

Εξελίξεις στα επαγγελματικά, εξελίξεις στις σχέσεις, που σαν να μοιάζουν να βαθαίνουν, σαν μια οικειότητα να αναπτύσσεται εκεί που το έδαφος είχε καλλιεργηθεί αλλά κάπως δυσκολευόταν να ανθίσει. Όλα μοιάζουν να ανθίζουν αυτή την άνοιξη, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις αρχές του Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου και άνοιξε νέους δρόμους μπροστά σου, και η έκλειψη ηλίου σου έφερε συμμάχους με τους οποίους θα τους περπατήσεις. Λάμπεις, Ζυγέ, κι είσαι στα πιο αισιόδοξά σου εδώ και καιρό.

Σκορπιός

Από τη μία η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε ξεμυαλίζει με έρωτες και σεξ, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής σου δυσκολεύει την επικοινωνία και σε φέρνει μπροστά σε άβολες καταστάσεις. Σαν να λέμε, καλύτερα να πηδάς παρά να μιλάς αυτές τις μέρες. Στο στοιχείο σου είσαι.

Τοξότης

Νέα ξεκινήματα σου φέρνει η έκλειψη ηλίου στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντάς σου την περιπέτεια και τις εναλλαγές που τόσο έχεις ανάγκη. Μην ανησυχείς καθόλου, να βαρεθείς δεν πρόκειται.

Αιγόκερως

Ανανεωμένο σε βλέπουμε Αιγόκερε, σου πάει η έκλειψη ηλίου. Βοηθά και η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, που έχει να κάνει με τα γκομενικά, τα οποία μετά από καιρό βαλτώματος σαν να ξαναπαίρνουν μπρος μαζί με την άνοιξη και τις μελισσούλες.

Υδροχόος

Νέες γνωριμίες, νέα πρότζεκτ, νέα εποχή, νέος εαυτός. Εντάξει, υπερβάλλουμε λιγάκι, ωστόσο ο Κρόνος που μόλις έφυγε από το ζώδιό σου σε απάλλαξε από ένα βάρος, κι αυτό είναι εμφανές και στις αποφάσεις που παίρνεις και στην σύνδεση με τον βαθύτερο εαυτό σου, τα θέλω του οποίου αφουγκράζεσαι πλέον καλύτερα.

Ιχθείς

Η άνοιξη σε βρήκε με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου, να ευνοεί ταξιδάκια και κοινωνικότητα και να βελτιώνει την επικοινωνία σου, και έτσι θα συνεχιστεί, με την έκλειψη ηλίου να φέρνει σημαντικές εξελίξεις και στα οικονομικά σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα