1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς προστατεύει την καρδιά του το κάθε ζώδιο;


Από πληγωμένες καρδιές, όλοι ξέρουμε. Και μια και δυο φορές αφήσαμε να πατήσουν την καρδιά μας κάτω, να μας κάνουν να ακούμε καψουροτράγουδα και να καπνίζουμε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Και μεγαλώνοντας, όλοι μας μάθαμε πώς να προστατεύουμε την καρδιά μας – επειδή, αν μη τι άλλο, ο κόσμος δεν πρόκειται ποτέ να στερέψει από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να μας πληγώσουν.

Αναρωτιόμαστε, όμως, τι λέει το κάθε ζώδιο για όλα αυτά. Ποιους… ειδικούς μηχανισμούς έχει αναπτύξει το καθένα για να μην πέφτει στα πατώματα;

Κριός
Κάνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό σου. Υποκρίνεσαι πως δεν έχεις καν καρδιά, μέχρι να νιώσεις πως το έχεις ξεπεράσει.

Ταύρος
Με το που νιώσεις ανασφάλεια για μια σχέση, μαζεύεσαι και περιμένεις πάντα το άλλο άτομο να εκφράσει τα συναισθήματά του πρώτο.

Δίδυμοι
Προσέχεις πάρα πολύ ποιους βάζεις στον στενό σου κύκλο, και προσέχεις ακόμα περισσότερο μήπως κάποιος δεν φαίνεται και πολύ εντάξει. Όποιος ξεπερνά τα όρια, σε αποχαιρετά χωρίς πολλά-πολλά.

Καρκίνος
Προστατεύεσαι με το να ακολουθείς την κλασική και δοκιμασμένη συνταγή: Το πας αργά. Δίνεις στον εαυτό σου όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να πειστείς ότι κάποιος αξίζει την καρδιά σου.

Λέων
Πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά σου και ρίχνεις όλη σου την συναισθηματική ενέργεια εκεί. Είναι λίγο θέμα αυθυποβολής; Ναι, αλλά λειτουργεί πολύ καλά.

Παρθένος
Η λίστα με τα πράγματα που θα σε πληγώσουν (ή θα σου σπάσουν τα νεύρα, σχεδόν το ίδιο για τους Παρθένους) είναι μεγάλη και λεπτομερής. Την ξέρεις απ’ έξω και δεν θα δώσεις ευκαιρίες σε άτομα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σου.

Ζυγός
Είσαι τόσο ερωτευμένος με το κόνσεπτ του έρωτα, που είναι κάπως δύσκολο για ένα άτομο να σε πληγώσει. Θα περάσεις γρήγορα στο επόμενο. Τώρα, ένα σερί από λάθος άτομα; Ναι, αυτό είναι ικανό να σε γονατίσει.

Σκορπιός
Κάνεις τόσα πολλά αστεία για να μην δείξεις ότι έχεις πληγωθεί. Σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σοβαρές συζητήσεις για τα συναισθηματικά σου, ειδικά αν είσαι σε ζόρικη φάση.

Τοξότης
Δεν αφήνεις κανέναν να δει τον αληθινό σου εαυτό, επειδή δεν θέλεις να σε δουν αδύναμο. Σηκώνεις τα τείχη σου ψηλά και δεν τα ρίχνεις μέχρι να νιώσεις ξανά ότι μπορείς να εμπιστευτείς.

Αιγόκερως
Υποκρίνεσαι ότι περνάς και μόνος σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά και ότι δεν θέλεις καν να αλλάξει αυτή η συνθήκη. Ξανά: Είναι αυθυποβολή; Ναι, αλλά δουλεύει.

Υδροχόος
Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα τα συναισθήματά σου ούτως ή άλλως, συνεπώς εκφράζεσαι πιο δημιουργικά. Κι όποιος κατάλαβε…

Ιχθείς
Κρατάς τα συναισθήματά σου μυστικά. Πιστεύεις ότι αν δεν μιλήσεις φωναχτά για τον πόνο σου, θα σταματήσει να υπάρχει. Αυτή, πάλι, είναι μια αυθυποβολή που δεν δουλεύει και τόσο…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα