1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς ξεπέρασε κάθε ζώδιο τον χειρότερό του χωρισμό;


Οι χωρισμοί εκτός του ότι πονάνε, κοστίζουν και κουράζουν, είναι και εντελώς διαφορετικοί για τον καθένα. Που σημαίνει ότι δεν μπορείς ακριβώς να απαντήσεις στο ερώτημα “Πώς να ξεπεράσω έναν χωρισμό;”, επειδή στη μέση θα μπαίνουν ένα σωρό προσωπικοί σου παράγοντες.

Και εδώ θα βάλουμε εμείς στην εξίσωση και τους αστρολογικούς σου παράγοντες. Και αυτό που μάλλον ήταν (ή θα είναι) ο χειρότερός σου χωρισμός.

Κριός
Δεν ήθελες με τίποτα να σκεφτείς αυτό που έγινε, και όσο πιο γρήγορα μπορούσες έκανες σχέση με κάποιο άλλο άτομο.

Ταύρος
Σου πήρε πολλούς μήνες και πολύ κλάμα, αλλά τα κατάφερες. Οικειοποιήθηκες πλήρως το κλισέ με τις θλιβερές ταινίες και το παγωτό στον καναπέ.

Δίδυμοι
Το ξεπέρασες κάνοντας μπόλικο σεξ για να επανακάμψεις. Κάποια στιγμή ένιωσες ότι πέταξες αυτή την σχέση από πάνω σου, μάλλον μαζί με κάποιον οργασμό.

Καρκίνος
Κλειδώθηκες σπίτι, έβαλες τα κλάματα και σταμάτησες να απαντάς σε τηλέφωνα. Σταμάτησες να λούζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πέρασες ένα ολοκληρωμένο καταθλιπτικό επεισόδιο, και το μόνο που σε έκανε να σηκώνεσαι από το κρεβάτι ήταν η δουλειά.

Λέων
Περνούσες όλη την ημέρα σου να κατασκοπεύεις στα social media. Πού είναι, με ποιους είναι, τι κάνει, τι σκέφτεται, γιατί δεν με σκέφτεται, πώς θα γίνει να με σκεφτεί; Όλος ο κόσμος ήταν αντίζηλός σου για λίγο.

Παρθένος
Δουλειά, δουλειά και περισσότερη δουλειά. Και όταν τελείωνε η δουλειά, άρχιζες να κάνεις δουλειές στο σπίτι. Και όταν τέλειωναν κι αυτές, αποφάσισες να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι.

Ζυγός
Αν είχες ακόμα έναν σχετικό έλεγχο στην κατάσταση, ξεκίνησες γυμναστική και οδοντικό νήμα. Αν δεν είχες τόσο πολύ έλεγχο, έβαψες τα μαλλιά σου και άνοιξες Tinder.

Σκορπιός
Ενώ όλοι θα έλεγαν ότι έκατσες να σκαρφιστείς την πιο σκληρή εκδίκηση, για τον χωρισμό που αληθινά σε πόνεσε δεν έκανες τίποτα από τα κλισέ σου. Αντίθετα, αποφάσισες να πας όσο πιο μακριά μπορούσες, για να το ξεπεράσεις ήσυχα και με την ενδοσκόπηση που του αξίζει.

Τοξότης
Ήρθε η ώρα να βγεις, να παρτάρεις, να φλερτάρεις χωρίς σταματημό και γενικότερα να βυθιστείς στην άρνηση. Τα καλά νέα είναι ότι για έναν άνθρωπο με τα χαρακτηριστικά του Τοξότη, που το να θέλει να ξεφεύγει είναι στο αίμα του, η άρνηση βοηθά πολύ σε τέτοιες καταστάσεις.

Αιγόκερως
Κατέβασες ρολά και έγινες συναισθηματικά νεκρός. Ορκίστηκες πως δεν θα ερωτευτείς ξανά. Προφανώς και το ξεπέρασες, αλλά ήταν ίσως από τις πιο δραματικές σου στιγμές.

Υδροχόος
Για να ξεπεράσεις την ασχολία που ήταν η σχέση, έπιασες μια άλλη ασχολία για να σου γεμίζει αυτόν τον χρόνο: Είτε κάποια σειρά, είτε αλκοόλ δηλαδή.

Ιχθείς
Για να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα, έπεσες με τα μούτρα σ’ αυτά των φίλων σου. Έγινες η μεγαλύτερη Μητέρα Τερέζα που γνώρισε αυτή η πόλη, επειδή όλη αυτή την μιζέρια έπρεπε να την χρησιμοποιήσεις για κάτι καλό, αλλιώς θα έσκαγες.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα