1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να του/ης δείξεις ότι τον/ην σκέφτεσαι

Μέσα σ’ όλη αυτήν την αναταραχή, τον χαμό και τη σωρεία πληροφοριών, έχουμε αγνοήσει τελείως οτιδήποτε αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, με το ταίρι μας ή χωρίς, σιχτιρίζουμε το έτος 2020 και καταριόμαστε την ώρα και τη στιγμή που ξεχάσαμε κάτι από τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Υπάρχει όμως μία μικρή ομάδα ανθρώπων που λίγο τη νοιάζει το μαρτύριο στις ουρές, γιατί το βλέπει σαν ευκαιρία να μιλήσει στο κινητό με τον έρωτα. Λίγο τους νοιάζει η κακή σύνδεση στο ίντερνετ, αρκεί που μπορούν να δουν το ταίρι τους. Τα sms στο 13030 είτε υπάρχουν είτε πάψουν να υπάρχουν κι αυτά μικρή σημασία θα έχουν, αφού δεν υπάρχει τρόπος να ταξιδέψεις εκτός της πόλης σου.

Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, γι’ αυτούς τους δόλιους που μπορεί να τους χωρίζουν μόλις δύο ώρες δρόμος, αλλά η μοίρα (και η πολιτική προστασία) τα ‘φερε έτσι που δεν ξέρουν πότε θα ξαναδούν το έτερον ήμισυ. Εσύ αν ανήκεις σε αυτήν τη μερίδα ανθρώπων, τι θα κάνεις ερωτευμένο πιτσουνάκι;

Στείλε μια σέλφι. Μπορεί να το θεωρείς προφανές. Το κάνεις όμως; Φύλαξε τις καλησπέρες και τις καλημέρες για τους συναδέλφους σου και στείλε στον σύντροφό σου μία σέξι σέλφι. Καταλαβαίνουμε ότι βαριέσαι λίγο να καλλωπιστείς, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα φίλτρα, δεν έχεις δικαιολογία. Άσε που δεν ξέρεις πότε θα τον ξαναδείς. Ούτε εκείνος εσένα.

Στείλε ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Αν έχετε σχέση από απόσταση και έχετε συνηθίσει να επικοινωνείτε μέσω μηνυμάτων, τότε δοκιμάστε πού και πού να στέλνετε ηχογραφημένα. Το καλό του ηχογραφημένου γλυκόλογου είναι ότι μπορείς να το βάζεις να παίζει ξανά και ξανά.

Στείλε κάτι αστείο. Δεν είναι απαραίτητο να σκεφτείς κάτι δικό σου. Πολλά αστεία μημς περνάνε κάθε φορά από την αρχική μας σελίδα. Και αστεία βίντεο με σκύλους και γάτες. Οτιδήποτε δεν είναι απλώς ένα ξερό κείμενο, είναι μία ευχάριστη εναλλακτική. Σημασία έχει να κάνεις το ταίρι σου να χαμογελά, ακόμα κι αν έχει έτσι η κατάσταση.

Στείλε λουλούδια. Είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άντρας, το να προσφέρεις λουλούδια είναι πάντα μία όμορφη χειρονομία. Και το καλύτερο είναι ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τηλεφώνημα.

Στείλε ένα τραγούδι. Καλή και η ποίηση, δε λέμε, αλλά το τραγούδι έχει άλλη χάρη. Η ποίηση σε κάνει να φαντάζεσαι ερωτευμένους ανθρώπους να περπατάνε στη βροχή, αλλά η μουσική σε κάνει να νιώθεις τη βροχή. Στείλε λοιπόν το τραγούδι που μιλάει στην καρδούλα σου, που μόλις το ακούς καίνε τα σωθικά σου και θέλεις πάρεις το πρώτο αεροπλάνο να πας να τον βρεις.

Στείλε φαγητό. Αν βοήθησαν κάποιος τα delivery apps αυτοί είναι οι συνεσταλμένοι και οι ερωτευμένοι. Τα ‘φερε έτσι λοιπόν η μοίρα και εσύ δεν μπορείς να μαγειρέψεις στο ταίρι σου για να του δείξεις πόσο το αγαπάς και θέλεις να τον φροντίσεις. Εμείς ξέρεις τι λέμε; Να παραγγείλεις το αγαπημένο του φαγητό και να προγραμματίσεις η παράδοση να γίνει όταν τελειώνει τη δουλειά.

Στείλε ένα πακέτο. Όχι, δεν εννοούμε να του προκαλέσεις κάτι κακό. Αυτό που σου προτείνουμε να κάνεις είναι να του/ης στείλεις σε ένα πακέτο κάτι που δεν μπορεί η τεχνολογία να μεταδώσει: το άρωμα. Στείλε μία μπλούζα σου ή ένα εσώρουχο με το άρωμά σου, στείλε το κέικ που έφτιαξες με τα χεράκια σου. Στείλε εκείνο το αφρόλουτρο που του/ης αρέσει να μυρίζει πάνω σου. Δεν ξέρεις πότε θα ξαναβρεθείτε. Κάνε το καλύτερο που μπορείς.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα