1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πώς να καθαρίσεις την οθόνη του laptop σου σε 10 δευτερόλεπτα


Βλέπεις το καινούργιο επεισόδιο στο κρεβάτι. Αλλά αντί να κάνεις focus σε όσα βλέπεις, έχεις αποσυντονιστεί από αυτή τη μικρή βρωμιά που βλέπεις στην άκρη της οθόνης. Αλλά και τη σκόνη. Ναι, ξεκάθαρα ήρθε η ώρα καθαρίσεις αυτή την οθόνη.

Μην αγχώνεσαι, υπάρχει τρόπος να ξεμπερδέψεις μέσα σε δέκα περίπου δευτερόλεπτα
Πιάσε ένα πανί μικροϊνών και απαλά ξεσκόνισε την οθόνη αλλά και το υπόλοιπο laptop. Tip: Είναι πιο εύκολο να δεις τις βρομιές όταν η οθόνη είναι μαύρη, οπότε πρώτα απενεργοποίησε το). Μη δελεαστείς να χρησιμοποιήσεις χαρτί υγείας ή κουζίνας για να καθαρίσεις την οθόνη σου. Αυτά τα προϊόντα δημιουργούν γρατσουνιές.

Συνεχίζεις να έχεις απέναντί σου μια βρώμικη οθόνη; Αν η συσκευή σου είναι πολύ βρώμικη, μπορείς να προσθέσεις λίγο νερό στο πανί. Αλλά μείνε μακριά από τα καθαριστικά που έχουν ασετόν ή αλκοόλ, αφού μπορούν να αφαιρέσουν την προστατευτική στρώση της οθόνης σου.

Για την εξωτερική επιφάνεια του laptop, χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις ή ένα ειδικό προϊόν. Ωστόσο, μην ψεκάσεις οτιδήποτε άμεσα στο laptop σου για να μην προκαλέσεις κάποια ζημιά. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, χρησιμοποίησε ένα ειδικό spray για πληκτρολόγια.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα