1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μέσα σε 7 μέρες!

Θέλεις να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα; Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να λύσετε κάποια από τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε.

#1. Για να επικοινωνήσεις με τον αγαπημένο σου θα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρη πως σε ακούει. Προσπάθησε να τον κάνεις να συγκεντρωθεί σε αυτά που του λες και να συνειδητοποιήσει ποιο είναι το πρόβλημα.

#2. Ένα λάθος που γίνεται πολύ συχνά σε πολλά ζευγάρια και στην επικοινωνία μεταξύ τους είναι πως θεωρούν πως με τις φωνές μπορούν να λυθούν τα προβλήματά τους. Δυστυχώς δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβετε και οι δύο.

#3. Προσπάθησε πάντα να βλέπεις το πρόβλημα και από τη μεριά του αγαπημένου σου. Μην σκέφτεσαι μόνο πόσο σε ενοχλεί εσένα ένα πρόβλημα αλλά σκέψου τι μπορεί να σημαίνει και για τον αγαπημένο σου.

#4. Ό,τι και αν προσπαθείς να πεις στον αγαπημένο σου θα πρέπει ίσως να δοκιμάσεις διάφορους τρόπους για να τον πλησιάσεις καθώς δεν λειτουργούν όλοι οι τρόποι επικοινωνίας σε όλους τους ανθρώπους.

#5. Ρώτα τον αγαπημένο σου αν καταλαβαίνει ποιο είναι το πρόβλημα και ζήτησέ του να σου εξηγήσει τι έχει καταλάβει. Μπορεί από αυτά που θα σου πει να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει και να βρεις μια λύση στο πρόβλημά σας.

#6. Αν το πρόβλημά σας δεν λυθεί με τους παραπάνω τρόπους τότε ίσως χρειάζεται να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και οι δύο ώστε να σκεφτείτε όσα ειπώθηκαν και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Δοκιμάστε να μιλήσετε ξανά για το συγκεκριμένο θέμα μετά από μερικές μέρες.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να περάσεις τις διακοπές με τον αγαπημένο σου αν έχετε συγκεκριμένο budget

6 εύκολα tips για να βελτιώσεις το σεξ με τον αγαπημένο σου…

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που μάθεις ότι σε απατάει

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα