1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς λειτουργεί το Facebook Dating;


Λανσαρίστηκε την κατάλληλη περίοδο και ήδη έχει αποκτήσει αρκετό κοινό. Η απάντηση του Facebook στις αντίστοιχες εφαρμογές γνωριμιών (π.χ. Tinder) ξεκινά δειλά δειλά την πορεία της και υπόσχεται να σας βρει ταίρι.

Έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; Καραντίνα έρχεται, κανείς δεν έπαθε κάτι με μια παραπάνω γνωριμία. Ας δούμε λοιπόν πώς δουλεύει.

Το Facebook Dating θα το βρείτε ως καρτέλα στο κύριο μενού του Facebook για κινητά.  Όταν ρυθμίσετε για πρώτη φορά το προφίλ σας, το Facebook θα σας ζητήσει να καθορίσετε το φύλο σας και το φύλο των ατόμων που σας ενδιαφέρουν: άνδρες, γυναίκες ή όλους. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε πληροφορίες όπως το ύψος, τη θρησκεία, τον τίτλο εργασίας σας, αν καπνίζετε, αν πίνετε, τι γλώσσες μιλάτε, το πού εργάζεστε, την περιοχή μου μένετε, το σχολείο που πήγατε και το εάν έχετε παιδιά. Θα σας ζητηθεί παράλληλα να δηλώσετε τι ψάχνετε: Κουβέντα; Φιλία; Κάτι χαλαρό; Σχέση;

Σημειώστε πως η εφαρμογή σάς ενημερώνει πως δεν θα δημοσιεύσει τίποτα στον λογαριασμό σας στο Facebook, και θα εξαιρεί άτομα από τη λίστα των φίλων.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, μπορείτε να βάλετε στο προφίλ σας συνολικά εννέα, ενώ θα σας ζητηθεί να απαντήσετε ερωτήσεις για να… σπάσει ο πάγος, που παρέχονται από το Facebook, όπως “Πώς μοιάζει μια τέλεια μέρα για σένα;”. Προς το παρόν δεν μπορείτε να προσθέσετε δικές σας ερωτήσεις. Μόλις φτιάξετε το προφίλ, η εφαρμογή θα αρχίσει να σάς βρίσκει πιθανά ταίρια με βάση τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντά σας και άλλα πράγματα που κάνετε στο Facebook.

Τα υποψήφια ταίρια εμφανίζονται ένα τη φορά, αλλά δεν θα χρειαστεί να κάνετε swipe δεξιά/αριστερά όπως σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Αντ’ αυτού, για να ξεκινήσετε μια συνομιλία, κάνετε λάικ στο προφίλ ενός ατόμου ή στέλνετε κάποιες από τις έτοιμες ατάκες που προσφέρονται.

Στο Facebook Dating μπορείτε να συνδέσετε και το προφίλ σας στο Instagram, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχει και η επιλογή να μοιραστείτε stories.

Για να απορρίψετε κάποιον, πατάτε «Δεν ενδιαφέρομαι». Μπορείτε επίσης να επανεξετάσετε το προφίλ κάποιου χρήστη αν αλλάξατε γνώμη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία που ονομάζεται Second Look.

Τα μηνύματα γνωριμιών στο Facebook βρίσκονται σε ξεχωριστή κατηγορία στα εισερχόμενα και είναι αυστηρά μόνο σε κείμενο. Δεν μπορείτε δηλαδή να στείλετε συνδέσμους, φωτογραφίες ή πληροφορίες πληρωμών για λόγους ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε να συνδεθείτε με ανθρώπους που είστε ήδη μαζί σε γκρουπ ή κάνετε attend σε κοινά events, με τους οποίους ενδεχομένως έχετε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα.

Από τα δυνατά χαρτιά της εφαρμογής, είναι η λειτουργία Secret Crush. Από προεπιλογή, το Facebook Dating δεν θα σας ταιριάξει με τους φίλους σας στο Facebook, αλλά αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία Secret Crush, θα μπορείτε να επιλέξετε έως εννέα από τους φίλους σας ή τους ακολούθους στο Instagram, για τους οποίους… ενδιαφέρεστε (κλείσιμο ματιού).

Εάν το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε σας προσθέσει κι εκείνο στη δική του λίστα Secret Crush, τότε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία. Αν πάλι το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε δεν χρησιμοποιεί το Facebook Dating, δεν έχει δημιουργήσει μια Secret Crush λίστα ή δεν σας έχει βάλει στη λίστα, τότε δεν θα γνωρίζει ότι έχετε εισαγάγει το όνομά του στη λίστα. Κρίμα.

Τέλος, η εφαρμογή προσφέρει την επιλογή του εικονικού dating. Αν ταιριάξετε με κάποιον, μπορείτε να ξεκινήσετε βιντεοκλήση πατώντας επάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο που υπάρχει στη συνομιλία σας. Με την έναρξη της κλήσης θα σταλεί μία πρόσκληση και μόλις την αποδεχτεί ο συνομιλητής σας, η βιντεοκλήση θα ξεκινήσει και θα μπορέσετε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Καλή επιτυχία!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα