1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα τον/ην κάνεις να σε ερωτευτεί

Στο ξεκίνημα μίας σχέσης θα αναρωτηθείς αν σε έχει ερωτευτεί ή αν θέλει να περάσει τον χρόνο του/ης. Και θα προσπαθήσεις να παίξεις και ερωτικά παιχνιδάκια για να «δέσεις τον γάιδαρό σου». Ο έρωτας όμως ο πηγαίος, ο καλός, δεν χρειάζεται κόπο, θέλει τρόπο.

Λάμψε

Άσε τις ηττοπάθειες και τις ταπεινοφροσύνες. Ντύσου και στολίσου –με γνώμονα πάντα να νιώθεις όμορφος/η και όχι κάτι που δεν είσαι- περιποιήσου τον εαυτό σου. Σίγουρα υπάρχει κάποια ενδυματολογική επιλογή στην ντουλάπα σου, με την οποία νιώθεις ότι «τρίζουν τα πατώματα» όποτε τη φοράς. Και μην ξεχνάς ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.

Δείξε το πάθος σου

Οι άνθρωποι που έχουν πάθος για κάτι, σχεδόν ό,τι κι αν είναι αυτό, γίνονται αυτόματα ελκυστικοί. Μη φοβάσαι να μιλήσεις για το αγαπημένο σου σπορ, για τις αμέτρητες ταινίες που έχεις δει ή για την αγάπη σου για τα μουσεία. Ό,τι κάνει τα μάτια σου να λάμπουν, καλό είναι να το λες.

Γίνε φίλος/η με τους φίλους του/ης

Αν σε συμπαθήσει η παρέα του/ης έχει ήδη το τέλειο πλεονέκτημα. Άσε που μπορεί να νιώσει ανταγωνισμό αν δει ότι οι φίλοι/ες του/ης σε συμπαθούν. Προφανώς, δεν θα τους γίνεις βδέλλα, στέλνοντας απανωτά μηνύματα καθημερινά. Αλλά αν σου δοθεί η ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί και να σε γνωρίσουν καλύτερα, μην την αφήσεις να σου φύγει.

Άφησε την/ον να είναι ο εαυτός του/ης

Υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να νιώθει κανείς ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του; Άφησέ τον/ην να αναπτύξει τις σκέψεις του, κάνε ερωτήσεις, δείξε ενδιαφέρον. Δείξε ότι εκτιμάς το γεγονός ότι σου ανοίγεται. Άκου προσεκτικά και προσπάθησε να μην χλευάσεις αυτά που σου λέει.

Φλέρταρε τον/ην

Ξέρεις τι εννοούμε. Κάνε όλα αυτά που επιβάλλει η γλώσσα του σώματος έτσι ώστε να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι και να νιώσει κολακευμένος/η. Ήρθε η σειρά σου να κάνεις εσύ κάτι από αυτά.

Μείνε απασχολημένος/η

Ξέρεις ότι όταν ξεκινά μία σχέση ή όταν ξεκινά ένα φλερτ με πολλές πιθανότητες να γίνει σχέση, τότε δε σταματά εκεί η ζωή ε; Επίσης ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν αυτό που δεν έχουν, ε; Δε θα υποκριθείς κάτι που δεν είσαι με το να αγνοείς τα μηνύματά του/ης ή με το να λες ψέματα για το τι έχεις κανονίσει, αλλά δεν θα αλλάξεις το ραντεβού με την παρέα σου, μόνο και μόνο για να βρεθείτε. Και μην ξεχνάς: μην αμελείς την προσωπική σου ζωή –από το γυμναστήριο που θα πας, μέχρι τη γενική του σπιτιού. Είσαι συχνά απασχολημένος/η και αυτό είναι καλό: είσαι άνθρωπος με όρεξη για ζωή.

Επικοινώνησε

Το πιο σημαντικό, το αφήσαμε για το τέλος. Άφησε τις ρηχές συζητήσεις κατά μέρος –ή για άλλες στιγμές- και προσπάθησε να συζητήσεις για συναισθήματα, για τη ζωή, για τα υπαρξιακά σας, αυτά τα θέματα που σας καθορίζουν σαν ανθρώπους. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε, αρκεί να τα μοιραστείτε.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα