1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα σε κρατήσουν αγκιστρωμένο τα ζώδια


Οι φυσιολογικοί άνθρωποι, όταν δεν θέλουν σχέση θα το πουν. Θα σιγουρευτούν και θα το λήξουν. Δυστυχώς, οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν είναι πολλοί. Και αν βάλεις στο μείγμα και την ανασφάλεια, τότε έχεις έναν άνθρωπο που θα κάνει τα πάντα για να έχει την πίτα ολόκληρη, τον σκύλο χορτάτο και εσένα καβάτζα χωρίς δέσμευση και χωρίς εξηγήσεις.

Και, ναι, το ζώδιό του έχει πολλά να πει για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να το καταφέρει αυτό. Μην τρως το παραμύθι, θα εξακολουθεί να μην απαντάει στα μηνύματά σου.

Κριός
Θα σου στέλνει memes. Πού και πού, τα memes θα είναι η φάτσα του να κάνει σαχλαμάρες, για να θυμάσαι πόσο γουστάρεις.

Ταύρος
Όποτε σε βλέπει, θα είναι γλυκός και γοητευτικός. Αν σε πετύχει με φίλους, θα κάνει καλή εντύπωση. Τσακίρ κέφι θα κεράσει και καφέ.

Δίδυμοι
Δεν θα μείνετε ποτέ μόνοι σας. Θα φροντίσει να κρατήσει το “Μμμ, δεν ξέρω, ίσως;” ζωντανό, αλλά θα είστε πάντα με παρέα και θα μένει στον πάγο.

Καρκίνος
Θα σου ανοιχτεί πολύ, συνήθως αφού έχει προηγηθεί αλκοόλ. Ίσως να παίξουν και λίγες βαρύγδουπες δηλώσεις. Θα έχετε στιγμές που σας δένουν και θα κρατιέσαι από αυτές.

Λέων
Θα είναι εκεί για να σε βοηθά, θα έρχεται κοντά σου αλλά μόλις νιώθει τα πράγματα να γίνονται υπερβολικά στενά, θα φεύγει. Παύση και επανάληψη σαν να μη συνέβη τίποτα, για όσο αντέξεις.

Παρθένος
Κρύο και ζέστη. Η πιο απλή τακτική του κόσμου, και ο Παρθένος την κάνει να λειτουργεί, επειδή είναι ειδικός στο κρύο, και αυτό κάνει ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη την ζέστη.

Ζυγός
Θα σε πάρει μαζί του σε μέρη: Μπαρ, γενέθλια, γάμους ίσως. Θα καταλήξεις να γνωρίζεις όλη του την παρέα, μα κάθε φορά που θα ρωτάς “Ναι, αλλά είμαστε μαζί;”, ξαφνικά θα έχει να σου γνωρίσει έναν καινούριο φίλο.

Σκορπιός
Φλερτάρει απροκάλυπτα, σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι σε γουστάρει και ότι θέλει να κάνει τρελά πράγματα μαζί σου. Και μετά δεν τα κάνει ποτέ. Εσύ όμως τον πίστεψες.

Τοξότης
Θα σε κρατήσει ως φίλο, και θα σε πηγαίνει μόνο σε φιλικά πράγματα. Δεν θα βλέπεστε βραδινές ώρες μέχρι η ερωτική ένταση ανάμεσά σας να ξεφουσκώσει.

Αιγόκερως
Είναι ο βασιλιάς του να επικοινωνεί μαζί σου μόνο για “χρόνια πολλά” και να σε κάνει να το σκέφτεσαι δέκα μέρες.

Υδροχόος
Θα κάνει κάτι σούπερ ρομαντικό για εσένα – θα σου γράψει ένα ποίημα, ας πούμε – και μετά θα εξαφανιστεί. Τουλάχιστον θα σου μείνει το ποίημα.

Ιχθείς
Κάνει πολύ καλές κουβέντες, φτάνει σε μεγάλο βάθος, σε κάνει να ανοίγεσαι και να θες να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του. Και μετά σου συστήνει την σχέση του.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα