1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς θα καταπολεμήσει τη βαρεμάρα του το κάθε ζώδιο

Κριός

Κριέ όταν βαριέσαι να κάνεις κάτι, γίνεσαι απίστευτα τεμπέλης. Και βαριέσαι εύκολα. Δοκίμασε να αλλάζεις το πρόγραμμα της εβδομάδας σου, ώστε να μην είναι κάθε εβδομάδα το ίδιο. Μπορεί αυτό που έχεις τώρα να δουλεύει, αλλά ξέρουμε και ξέρεις ότι σύντομα δεν θα είναι τόσο αποδοτικό.

Ταύρος

Η τεμπελιά είναι το μεσαίο σου όνομα, ταύρε. Ξεκίνα με μικρά βήματα. Αν για παράδειγμα θες να γραφτείς γυμναστήριο, πάρ’ το σιγά σιγά. Ξεκίνα κάνοντας γυμναστική στο σπίτι, γιατί δεν αποκλείεται να πληρώσεις ετήσια συνδρομή και να μην πας ποτέ. Εξάλλου με τα τωρινά δεδομένα, δεν ξέρεις και πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Δίδυμοι

Δεν αντέχεις ό,τι έχει να κάνει με υποχρέωση και ευθύνες και η μητέρα σου είναι πολύ δυσαρεστημένη γι’ αυτό. Σκέψου όπως εκείνη. Τι θα έκανε; Θα σε επιβράβευε όποτε έκανες κάτι σωστό. Αντίγραψέ την. Βάλε μουσική καθώς δουλεύεις και οπότε ολοκληρώνεις κάτι, χάρισε στον εαυτό σου ένα διαλειμματάκι.

Καρκίνος

Τεμπελιάζεις όταν νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος. Είναι εκείνες οι στιγμές που περνά η ώρα και δεν έχεις ξεκινήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις, οπότε αντί να οργανωθείς, αγχώνεσαι και τεμπελιάζεις. Δεν τελείωσε ο κόσμος, πάρε δύο ανάσες, βγες έξω περπάτα λίγο και επίστρεψε στο φόρτο εργασίας σου με λίγο πιο καθαρό μυαλό.

Λέων

Δεν τεμπελιάζεις εύκολα, αλλά αν πέσεις στο βούρκο του καναπέ, δε σε σηκώνει τίποτα. Θα βρες άπειρες δικαιολογίες για να αποφύγεις αυτήν την ευθύνη που σε αγχώνει γιατί δεν θες να παραδεχτείς ότι είναι το ένα και μοναδικό σου ψήγμα. Η συμβουλή μας είναι να μιλήσεις σε κάποιον κοντινό σου άνθρωπο γιατί μόνο έτσι θα νιώσεις ντροπή, άρα και θα πάρεις τα πάνω σου.

Παρθένος

Υπάρχουν στιγμές που τεμπελιάζεις πραγματικά άραγε;  Είσαι οργανωτικός και βρίσκεις πάντα κάτι να κάνεις. Αν όμως έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας κάνε αυτό που γουστάρεις περισσότερο. Γράψε σε ποστ ιτ τι έχεις να κάνεις, βάλε υπενθυμίσεις στο κινητό σου, κατέβασε μία εφαρμογή∙ από αυτές που σε βοηθούν να οργανωθείς.

Ζυγός

Είσαι από αυτούς που η προσοχή τους αποσπάται από αυτό το χνούδι που βρίσκεται στο καλοριφέρ. Μπορεί να περάσεις εβδομάδες αναβάλοντας μία συγκεκριμένη δουλειάς που έχεις να βγάλεις εις πέρας. Τότε, χρειάζεσαι ένα γερό ταρακούνημα. Βάλε σε άλλο δωμάτιο το κινητό σου, αρχικά. Είναι δύσκολο για εσένα, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Εσύ Σκορπιέ δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνεσαι νωχελικός μία στο τόσο. Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν χαλαρώνεις ποτέ, πάντα νιώθεις ότι πρέπει να είσαι σε φάση εγρήγορσης και γίνεσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Γίνει λίγο πιο επιεικής με την πάρτη σου, πιάσε το κινητό και σκρόλαρε στο fb. Το αξίζεις. Ερώτηση: από πότε έχεις να πάρεις άδεια;

Τοξότης

«Σε παρασύρουν οι φίλοι σου, εσύ είσαι καλό παιδί. Μήπως αυτήν την έκφραση την άκουγες από μικρός/η; Είτε μιλάμε για ποτό, για καφέ ή για βόλτα γενικά, παρασύρεσαι όταν σου προτείνουν να πάτε κάπου έξω. Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις, είναι να μιλήσεις στους φίλους σου και να τους πεις και να τους ζητήσεις να σε παρασύρουν να κάνεις το σωστό.

Αιγόκερως

Αιγόκερε αυτό το σοφό έχουμε να σου προτείνουμε: Ξεκίνα από τις δουλειές που ξέρεις καλύτερα να κάνεις. Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου και μετά προχώρα σε αυτά που δεν κατέχεις τόσο. Το μόνο που εικάζουμε ότι σε σταματάει, είναι η εντύπωση που έχεις ότι δεν μπορείς να φέρεις κάτι εις πέρας. Όλα καλά, όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Υδροχόος

Είσαι οργανωτικός, και αν το σκεφτείς έντονα, μπορείς να ξεφύγεις από την μαλθακότητα που σε έχει καταβάλει και να γίνεις ο αποδοτικός και δημιουργικός Υδροχόος που ξέρουμε. Αν νιώσεις ότι το άγχος σε έχει καταβάλει και δεν θα βγεις ποτέ από αυτή τη λούπα, η πρόταση μας είναι το διαίρει και βασίλευε. Χώρισε αυτό το ένα πράγμα που έχεις να κάνεις σε μικρότερα και ολοκλήρωνέ τα ένα-ένα.

Ιχθείς

Εσύ μπορεί να μην διαβάσεις μέχρι το τέλος της παραγράφου. Αποσπάται εύκολα η προσοχή σου και καθώς περνάει η ώρα βρίσκεις αυτό το κάτι ακόμα που θα δικαιολογήσει την αναβλητικότητά σου. Καταφέρνεις, τελικά, να πιέζεσαι και να μην έχεις κίνητρο. Ξέχνα το και κάνε κάτι παραγωγικό, καθάρισε το δωμάτιο σου. Αυτό θα έχει αλυσιδωτή αντίδραση και σιγά-σιγά θα γίνεις παραγωγικός κι εκεί που πρέπει.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα