1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς θα καταλάβεις ότι σε ξεπέρασε

Μετά από έναν χωρισμό, όταν αυτός είναι ακόμη φρέσκος, κρυφά μέσα μας σκεφτόμαστε μήπως θα ήταν καλή ιδέα να τα ξαναβρούμε. Αν, δε, εξακολουθούμε να τρέφουμε συναισθήματα για τον-ην πρώην, τότε ελπίζουμε ότι θα τα ξαναβρούμε. Αν όμως εκείνος-η μας ξεπέρασε; Και πώς καταλαβαίνουμε ότι ένας πρώην μας ξεπέρασε;

Δεν διατυμπανίζει την ευτυχία του-ης στα σόσιαλ

Ίσως να το έχεις κάνει και εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου. Ήθελες να δείξεις στον-ην πρώην πως είσαι καλά και περνάς μια χαρά και πώς αλλιώς θα το κάνεις αυτό αν όχι μέσω των σόσιαλ; Το ίδιο ισχύει και για τον-ην πρώην σου. Πιθανώς, αν ήθελε να τον-ην προσέξεις να γινόταν λίγο πιο «εξωστρεφής» στα σόσιαλ. Ειδικά αν ενώ είναι ο τύπος που εκτίθεται στα σόσιαλ και τώρα δεν ασχολείται, μάλλον δεν ενδιαφέρεται πια.

Δεν αντιδρά στις απόπειρές σου να τον-ην κάνεις να ζηλέψει

Ενώ λοιπόν ο-η πρώην σου δεν έχει μπει στη διαδικασία να σε κάνει να ζηλέψεις, εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να τον-ην κάνεις να ζηλέψει – ανεπιτυχώς. Αν σου πει «Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος-η», ίσως και να μη σε έχει ξεπεράσει. Αν όμως δεν αντιδρά καν, τότε πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

Είναι απόμακρος-η

Του-ης στέλνεις στο Instagram, στο Facebook, ακόμα και στο Tinder και δεν ασχολείται. Ακόμη κι αν ασχολείται, απαντά την επόμενη μέρα -στην καλύτερη. Δεν το παίζει δύσκολος-η, απλά δεν ενδιαφέρεται.

Δεν έχετε πια κοινούς φίλους

Συμβαίνει συχνά όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι κάποιοι κοινοί τους φίλοι να μπαίνουν στη μέση. Αν ο-η πρώην σου έκοψε κάθε επαφή με πρώην, τότε ψύχραιμα μπορούμε να πούμε πως σε ξεπέρασε. Σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται να έχει κάποιον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ σας.

Βγαίνει με κάποιον-α που δεν σε θυμίζει καθόλου

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και βάζουν αυτό το σχέδιο σε εφαρμογή. Αν τρέφει ακόμη συναισθήματα για εσένα, ίσως και να τον-ην ελκύσει ένας άνθρωπος που σου φέρνει λίγο -ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιεί. Αν λοιπόν βγαίνει με ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσένα, τότε ίσως και να «ξενέρωσε» αρκετά. Ναι, υπάρχει και η πιθανότητα να το κάνει για να σε ξεπεράσει, αλλά η ζυγαριά γέρνει στο ότι σε ξεπέρασε.

Δεν αναφέρεται στο παρελθόν

Έστω ότι τον-ην πετυχαίνεις τυχαία στον δρόμο και λέτε τα νέα σας. Τα λέτε όμορφα, αλλά δε φαίνεται να αναφέρεται καθόλου στο παρελθόν∙ μιλά μόνο για το παρόν ή το μέλλον. Ίσως να μη θέλει να σε ταράξει. Ή να σου δώσει ελπίδες ότι νοσταλγεί τα παλιά.

Δεν σου κρατάει μούτρα πια

Μετά από έναν χωρισμό ο οποίος ήταν σχετικά κοινή απόφαση, ο ένας προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στον άλλο. Αν εκείνος-η έχει περάσει στο «περασμένα ξεχασμένα» τότε ίσως και να σε έχει ξεπεράσει. Δεν νιώθει πια έντονα συναισθήματα για εσένα. Δεν υπεραναλύει πια τα παλιά για να νευριάσει.

Δεν σε φλερτάρει καθόλου

Κάποτε ήσασταν μαζί και αυτό προφανώς συνέβαινε επειδή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ελκύετε ο ένας τον άλλο. Δεν είναι καθόλου περίεργο να φλερτάρετε λίγο όταν πετυχαίνετε ο ένας τον άλλο ή να ανταλλάζετε πού και πού κανένα μήνυμα. Αν σταμάτησε κι αυτό, τότε συγγνώμη, αλλά μάλλον προχώρησε.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα