1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση


Βγήκες ένα πρώτο ραντεβού με έναν άντρα και δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση ή όχι; Αν εσένα σου αρέσει και θεωρείς ότι σου ταιριάζει τότε μπορείς να καταλάβεις αν εκείνος είναι έτοιμος ακολουθώντας τα παρακάτω tips!

#1. Κάνε τις σωστές ερωτήσεις
Το να τον ρωτήσεις σε ποιο σχολείο πήγε ή ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό είναι ωραίες ερωτήσεις για να σπάσεις τον πάγο αλλά όχι για να μάθεις αν είναι έτοιμος για σχέση. Ρώτησέ τον λοιπόν τι θεωρεί πιο σημαντικό στη ζωή (π.χ. τον ελεύθερο χρόνο, τα λεφτά, την οικογένεια, μια σχέση), τι τον εξιτάρει στη ζωή του, πώς ήταν οι προηγούμενες σχέσεις του, αν έχει κάποια μότο ζωής.

  • #2. Άκουσε προσεκτικά όλα όσα σου λέει
    Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε αρκετά στα πρώτα ραντεβού γιατί θέλουν να εντυπωσιάσουν το άτομο που έχουν απέναντί τους. Έχει σημασία λοιπόν να ακούς όλα όσα σου λέει γιατί από το καθετί μπορείς να βγάλεις και κάποιο συμπέρασμα.

#3. Μην αγνοείς το ένστικτό σου
Αν σε ακούμπησε με το πόδι του «τυχαία» στο δικό σου πόδι πώς ένιωσες; Αν προσέξεις τη γλώσσα του σώματός του πώς είναι; Είναι στραμένος προς το μέρος σου; Προσπαθεί να σε ακουμπήσει έστω και «τυχαία»; Πώς σε κάνει να αισθάνεσαι; Νιώθεις χαλαρή μαζί του ή πολύ σφιγμένη; Όλα αυτά είναι σημάδια που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις κάποια συμπεράσματα και να συνειδητοποιήσεις τόσο πώς αισθάνεται εκείνος αλλά και πώς νιώθεις εσύ απέναντί του.

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

9 σημάδια πως του έχεις πάρει το μυαλό και δεν μπορεί χωρίς εσένα

Tα 7 χαρακτηριστικά που έχει ο ΤΕΛΕΙΟΣ άντρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα