1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα καταλάβεις αν ο αγαπημένος σου έχει Daddy Issues;


Η αλήθεια είναι πως πολλοί άντρες έχουν κάποια θέματα με τον πατέρα τους άσχετα με το αν μεγάλωσαν μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον με αγάπη ή σε ένα περιβάλλον με πολλές εντάσεις. Όσοι άντρες όμως έχουν κάποια θέματα με τον μπαμπά τους, σχεδόν ποτέ δεν θα το συζητήσουν με τη σύντροφό τους. Πώς θα το καταλάβεις μόνη σου; Δες τα σημάδια ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να βοηθήσεις της σχέση σου.

#1. Φαίνεται σαν να έχει θυμό μέσα του
Μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας, να είναι το καλύτερο παιδί αλλά παρατηρείς πως πολύ εύκολα μπορεί να βγει εκτός εαυτού και να εκνευριστεί; Τότε είναι πιθανό να έχει συσσωρευτεί μέσα του θυμός που κανονικά προορίζεται για τον πατέρα του. Για να το συνειδητοποιήσει καλό θα ήταν να επισκεφτεί έναν ψυχαναλυτή με τον οποίο θα συζητήσει πιο ανοιχτά και πιο εύκολα για αυτό το θέμα.

#2. Η ιδέα του να κάνει παιδιά μπορεί να τον φρικάρει
Ακόμα ένα σημάδι πως ίσως ο αγαπημένος σου έχει κάποια θέματα με τον πατέρα του και για αυτό δυσκολεύεται τόσο πολύ να πάρει την απόφαση να γίνει και ο ίδιος μπαμπάς.

#3. Έχει μια περίεργη σχέση με τον πατέρα σου
Η σχέση τους δεν είναι ούτε καλή αλλά ούτε κακή. Σε γενικές γραμμές τον αποφεύγει και προτιμάει να μην έχετε πολλές επαφές με τους γονείς σου, παρόλο που λατρεύει τη μητέρα σου. Το πρόβλημά του είναι ότι νιώθει λίγο άβολα με τον μπαμπά σου.

#4. Δυσκολεύεται πολύ να ανοιχτεί
Παρόλο που αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό των περισσότερων αντρών, ωστόσο οι άντρες που έχουν θέματα με τον πατέρα τους δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να ανοιχτούν προς τα έξω.

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι για τους οποίους είναι αποδεκτό το να πεις ψέματα στον αγαπημένο σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πότε λένε ΌΧΙ στο σεξ οι άντρες!

20 παιχνιδιάρικα μηνύματα που μπορείς να του στείλεις…για να τον κάνεις να σε σκέφτεται




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα