1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ομορφια

Πώς θα καλύψετε τελευταία στιγμή τους μαύρους κύκλους στα μάτια πριν το ρεβεγιόν




  • Μιχάλης Θερμόπουλος


Μία ιδιαίτερη τεχνική μεϊκ-απ που παρουσιάστηκε και από την γνωστή εκπομπή Today Show στην αμερικανική τηλεόραση έχει γίνει viral από πέρυσι στο διαδίκτυο με χιλιάδες γυναίκες να “πίνουν νερό” στο όνομα της Deepica Mutyala, μιας Ινδικής καταγωγής επαγγελματία ομορφιάς, η οποία έδειξε έναν μοναδικό τρόπο για να καλύψει μια γυναίκα τους μαύρους κύκλους στα μάτια της.











Μέσα στον πρώτο μήνα το συγκεκριμένο βίντεο το είδαν 4 εκατομμύρια άνθρωποι και μέχρι σήμερα ο αριθμός αυτός ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views! Η Deepice δείχνει το πώς καλύπτονται οι μαύροι κύκλοι στα μάτια με την βοήθεια κόκκινου κραγιόν! Ναι, καλά διαβάσατε, με κόκκινο κραγιόν.

Πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος

Οι μαύροι κύκλοι έχουν συνήθως μπλε ή πράσινο τόνο. Αν κοιτάξετε έναν κλασικό χρωματικό τροχό, το ακριβώς αντίθετο από αυτά τα χρώματα είναι το πορτοκαλί και το κόκκινο. Εφαρμόζοντας ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα κάτω από τα μάτια σας, στην πραγματικότητα εξουδετερώνετε το χρώμα που θέλετε να καλύψετε. (Συμβουλή: Μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια τεχνική για να καλύψετε κοκκινωπές κηλίδες εφαρμόζοντας αντίστοιχα ένα πρασινωπό χρώμα).

Μπορεί αυτή η μέθοδος να λειτουργήσει καλά για τον τόνο του δικούς μου δέρματος;

Το καλύτερο είναι, ότι αυτή η ιδέα λειτουργεί για κάθε χρώμα δέρματος! Η μόνη πτυχή που επηρεάζει το χρώμα του δέρματός σας είναι η απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που πρέπει να επιλέξετε για να σας ταιριάξει καλύτερα. Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δοκιμάστε μια απόχρωση ροδακινί. Εάν έχετε πιο σκούρο δέρμα (πχ όπως η Mutyala στο βίντεο αυτό) ένα πορτοκαλί-κόκκινο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Το φινίρισμα στο κραγιόν είναι στο χέρι σας, αλλά αν έχετε ιδιαίτερα ξηρό δέρμα μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα καλά ενυδατωμένο κραγιόν.

Πώς μπορώ να το κάνω;

Κανόνας νούμερο ένα είναι να ξεκινήσετε σε ένα μικρό τμήμα και να δείτε αν αυτό κάνει τη διαφορά. Μόλις επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και φινίρισμα για τον τύπο του δέρματός σας, ταμπονάρετε το κραγιόν γύρω από τα μάτια σας ή σε οποιαδήποτε άλλη αποχρωματισμένη περιοχή χρησιμοποιώντας μια βούρτσα από σκιά ματιών. Προειδοποίηση: Σε αυτό το σημείο, μπορεί να… τρομάξετε με αυτό που θα βλέπετε στον καθρέφτη, αλλά μην βιαστείτε!…

Αφήστε το κραγιόν να απορροφηθεί για περίπου ένα λεπτό και, στη συνέχεια, πιέστε απαλά το concealer πάνω από τις κόκκινες περιοχές με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ. Και θα δείτε ότι οι μαύροι κύκλοι θα έχουν εξαφανιστεί!












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ













Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα