1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς θα αποπλανήσεις έναν άντρα χωρίς να τον αγγίξεις

Είναι δύσκολο να δείξεις σε έναν άντρα ότι ενδιαφέρεσαι. Νιώθεις εκτεθειμένη, ντρέπεσαι, φοβάσαι ότι θα πεις μία ανοησία και θα τα καταστρέψεις όλα. Σου έχουμε όμως καλά νέα: δε χρειάζεται να πάρεις εσύ όλο το βάρος πάνω σου. Μπορείς με μερικές ύπουλες κινήσεις να τον φλερτάρεις, χωρίς να καταλαβαίνει ότι τον φλερτάρεις.

Τα χείλη σου ξερά και διψασμένα 

Φαντάσου ότι τα χείλη σου είναι ξερά και διψασμένα, σαν του Μητροπάνου. Τι θα έκανες γι’ αυτό; Δε θα τα σάλιωνες; Δε θα τα άγγιζες να έχουν ξεραθεί; Δε θα τα ενυδάτωνες; Όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν και σαν θέλγητρο.

Άσ’ τα τα μαλλάκια σου

Τα μαλλιά σου στο φλερτ λειτουργούν σαν τα μαλλιά του Σαμψών· είναι η δύναμή σου. Δε θα αρχίσεις να παίζεις μαζί τους όπως η Britney στο “Hit me babe one more time” ενώ μασάς τσίχλα. Απαλές και διακριτικές κινήσεις θα κάνεις. Απλά βάλε τα μαλλιά σου πίσω από τον ώμο σου με μία αγέρωχη κίνηση.

Μα μου λέει τόσα το άρωμά σου

Το άρωμα χαράζεται εύκολα στη μνήμη μας. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρεις με διακριτικό τρόπο να τον βάλεις να το μυρίσει. Ο ευθύς είναι ο καλύτερος: πρόταξε το χέρι σου και ρώτα τον αν του αρέσει το καινούριο σου άρωμα. Ή ψέκασε λίγο στα μαλλιά σου και καθώς περνάς από δίπλα του ανέμισέ τα όπως κάνουν στις διαφημίσεις σαμπουάν.

Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε

Κάτι ήξερε η Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο όταν ξεμυάλιζε τον Μάικλ Ντάγκλας. Οκέι, εσύ εσώρουχο μπορείς να φοράς και δεν χρειάζεται να το δείξεις. Κάτσε αναπαυτικά, σταύρωσε τα πόδια σου και μετά από λίγο άλλαξε πόδι. Αυτός θα ρίξει μια κλεφτή ματιά μήπως και έχει την τύχη του Μάικλ, αλλά δε θα του κάνεις τη χάρη. Ας μείνει –προς το παρόν- στη φαντασία του.

Μ’ αλυσίδες στον λαιμό σαν αλήτισσα γυρνώ 

Εκμεταλλεύσου αυτήν την αλυσίδα που φοράς στον λαιμό. Πιάσε το κόσμημα που κρέμεται και παίξε με αυτό. Κάνε το με χάρη όμως, όχι ατσούμπαλα. Θα τραβήξεις το βλέμμα του στον λαιμό σου, ένα πολύ σέξι σημείο του σώματος.  

Τώρα στα ίσια θα σ’ το πω 

Όταν φλερτάρεις οφείλεις στον εαυτό σου να κάθεσαι ίσια. Αρχικά δεν είναι καθόλου σέξι να στέκεσαι με του ώμους και την πλάτη γερμένους προς το πάτωμα. Είναι αντιαισθητικό. Ενώ αν στέκεσαι ίσια, προτάσσεις το στέρνο σου και δείχνεις λίγο ντεκολτέ.

Στα μάτια τώρα κοίτα με

Είναι λίγο δύσκολο μετά την στάση «στέκομαι ίσια» να μαγνητίσεις το βλέμμα του στο βλέμμα σου, αλλά αν έχει λίγη αξιοπρέπεια θα σε κοιτάξει στα μάτια· ειδικά αν τον κοιτάς κι εσύ στα μάτια και όχι το υπερπέραν.

Είναι πολύ σέξι να φλερτάρεις τον άλλο με διακριτικό τρόπο. Βασίζεσαι στο πώς λειτουργεί το ένστικτό του και όχι στο να σαγηνεύσεις τον συνειδητό του εαυτό. Ο Δαρβίνος θα σε κοιτά από ψηλά και θα σε καμαρώνει.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα