1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Πώς δυσκολεύει τον σύντροφό του το κάθε ζώδιο

Κριός

Δεν κουράζεσαι ποτέ και σιχαίνεσαι τη ρουτίνα. Βαριέσαι εύκολα. Βάζεις τον σύντροφό σου σε σκέψεις σχετικά με το αν είναι ή όχι βαρετός. Νιώθει ότι δεν είναι αρκετός για εσένα, ακόμα κι όταν βάζει τα δυνατά του.

Ταύρος

Είσαι ισχυρογνώμων. Θέλεις όλα να γίνονται βάσει των επιθυμιών σου. Αρνείσαι να συμβιβαστείς. Κι αρνείσαι να βρεις τη μέση λύση. Μουλάρι θα έπρεπε να λέγεται το ζώδιό σου, όχι Ταύρος.

Δίδυμοι

Αποφεύγεις να πάρεις αποφάσεις. Προτιμάς να επιλέξει ο σύντροφός σου το εστιατόριο ή μπαρ που θα βγείτε. Φοβάσαι να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη η οποία μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος

Είσαι πολύ καλούλης. Δε φωνάζεις ποτέ στον σύντροφό σου. Δεν παραπονιέσαι ποτέ. Συμφωνείς με οτιδήποτε λέει, ενώ βαθιά μέσα σου θέλεις να είσαι ο εαυτός σου. Και μετά ξεσπάς από το πουθενά, αφήνοντας τον άλλο με το στόμα ανοιχτό.

Λέων

Σε νοιάζει πολύ τι θα πει ο κόσμος. Δίνεις οδηγίες στον σύντροφό σου για το πώς θα φερθεί πριν βγείτε με φίλους ή συγγενείς. Τον βάζεις να σε βγάλει 50 φωτογραφίες μέχρι να βρει την κατάλληλη. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το φαίνεσθαι.

Παρθένος

Κρατάς τις αποστάσεις σου· κάποιες φορές χωρίς λόγο. Κάνεις πλακίτσα όταν η κατάσταση γίνεται σοβαρή. Γελάς με τα προβλήματά σου αντί να συζητήσεις με τη σχέση σου σοβαρά γι’ αυτά. Χρησιμοποιείς την πλάκα για να κρατήσεις αποστάσεις.

Ζυγός

Είσαι από τη φύση σου καχύποπτος. Γίνεσαι εύκολα ζηλιάρης. Κάθεσαι και βλέπεις ένα-ένα τα προφίλ που πάτησαν λάικ στον σύντροφό σου. Σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι δε θα σε κερατώσει ποτέ.

Σκορπιός

Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν. Κρατάς τα μυστικά σου για τον εαυτό σου, αντί να τα συζητάς με τον σύντροφό σου. Φοβάσαι ότι θα σε επικρίνει και ότι θα δε θα σε καταλάβει. Σου φαίνεται τεράστιο ρίσκο το να ανοιχτείς.

Τοξότης

Φοβάσαι τη δέσμευση. Έχεις συνηθίσει να μένεις μόνος και το απολαμβάνεις κιόλας. Προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου και να προσποιηθείς ότι δε νοιάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα νοιάζεσαι, και πολύ μάλιστα.

Αιγόκερως

Κρατάς τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Όταν κάτι σε ενοχλεί, αντί να το μοιραστείς με τον σύντροφό σου, το κρατάς μέσα σου. Δεν ανοίγεσαι ποτέ και δεν μιλάς ποτέ γι’ αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Αργείς να απαντήσεις. Ακυρώνεις εύκολα πλάνα. Δεν ζητάς συγγνώμη όταν ξέρεις ότι έκανες κάτι που πλήγωσε ή αναστάτωσε τον σύντροφό σου. Περιμένεις να σου φέρεται σαν να είσαι ανώτερός του χωρίς να φέρεσαι κι εσύ έτσι σ’ αυτόν.

Ιχθείς

Τα δραματοποιείς όλα. Κάνεις λογικά άλματα και κάνεις πάντα τις χειρότερες υποθέσεις. Μπορείς να κάνεις ένα μικρό πρόβλημα να φανεί σαν η συντέλεια του κόσμου. Χωρίς να μιλήσεις στον σύντροφό σου γι’ αυτά που σε εκνευρίζουν, νευριάζεις μόνος σου. Και μπορεί να μην έχει φταίξει και σε τίποτα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα