1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς βλάπτει η έλλειψη επικοινωνίας τη σχέση σου;


Όποιον θεραπευτή σχέσεων και να ρωτήσεις θα σου πει πως το Νο1 πράγμα που πρέπει να προσέξεις για να έχεις μια υγιή σχέση είναι η επικοινωνία που έχεις με τον αγαπημένο σου. Τι συμβαίνει όμως μεταξύ σας όταν η επικοινωνία δεν είναι τόσο καλή;

#1. Γίνεσαι αόρατη
Όταν σιγά σιγά σταματάει να υπάρχει σωστή επικοινωνία ανάμεσά σας είναι σαν να γίνεστε ο ένας αόρατος στα μάτια του άλλου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επικοινωνείτε καθόλου μεταξύ σας αλλά ότι η επικοινωνία που έχετε ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα σας.

#2. Επηρεάζει την υγεία σου
Η έλλειψη επικοινωνίας ή η κακή επικοινωνία δεν βλάπτει μόνο τη σχέση σου αλλά μπορεί να βλάψει και την υγεία σου. Όταν νιώθεις ότι είσαι σε μια σχέση που δεν μπορείς να πεις όλα όσα έχεις μέσα σου, αυτό σε οδηγεί σε αγχώδεις καταστάσεις και δυσκολεύει πολύ τα συναισθήματά σου και την ψυχική σου ηρεμία.

#3. Σταματάς να κάνεις σεξ
Ακόμα ένας παράγοντας που επηρεάζεται από την έλλειψη επικοινωνίας είναι το σεξ. Φτάνετε και οι δύο σε ένα σημείο που νιώθετε πως πολλά πράγματα έχουν μπει ανάμεσά σας και δεν νιώθετε άνετα να κάνετε σεξ με έναν άνθρωπο που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του σε κανένα επίπεδο.

#4. Σταματάς να εξελίσσεις τη σχέση σου
Όσο περνάνε τα χρόνια όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν έστω και λίγο και αν δεν επικοινωνείς με τον σύντροφό σου συνεχώς, θα έρθει κάποια στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου δεν είναι όπως θα ήθελες και πως ο σύντροφός σου δεν είναι αυτός που είχες γνωρίσει κάποτε.

Άρα είναι πολύ σημαντικό να συζητάς με τον αγαπημένο σου, να του μιλάς για τις σκέψεις του, να τον προτρέπεις να κάνει το ίδιο και μαζί να λύνετε όλα σας τα προβλήματα με αγάπη και ηρεμία.

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι που ο νυν σύντροφός σου εξακολουθεί να ζηλεύει τον πρώην σου

10 κανόνες που κάθε ζευγάρι πρέπει να ακολουθεί…

Έτσι θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη σχέση σας




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα