1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς αντιμετωπίζει την απογοήτευση το κάθε ζώδιο;


Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να μας απογοητεύσουν καθημερινά. Από τα εργασιακά μέχρι τα κοινωνικά, από τους άλλους ανθρώπους μέχρι τα πιο βαθιά μας μυστικά. Από τα ερωτικά μέχρι το να χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα (ρε μ#λάκα).

Το ποιος διαχειρίζεται την απογοήτευση με χάρη και ποιος σπάει πιάτα, ποιος βγαίνει έξω για να ξεχαστεί και ποιος κλειδώνεται σπίτι γράφοντας στο ημερολόγιό του… θα αφήσουμε να μας το εξηγήσουν τα ζώδια.

Κριός
Δεν σου αρέσει να κάθεσαι για αρκετή ώρα με τις αρνητικές σου σκέψεις. Είσαι από την φύση σου αισιόδοξος άνθρωπος και θα αρχίσεις αμέσως να ψάχνεις κάτι άλλο να ασχοληθείς. Σε πολύ βαριές περιπτώσεις, που πληγώνεται ο εγωισμός σου, βγαίνει ο ανταγωνιστικός σου εαυτός.

Ταύρος
Δεν πρόκειται να ασχοληθείς πολύ με μια απογοήτευση, επειδή έχεις και άλλους στόχους. Και η επιμονή σου να τους πετύχεις είναι αυτό που θα σε σώσει και δεν θα πέσεις σε κατάθλιψη. Επίσης, παρά την φήμη σου ως ξεροκέφαλος, στις πραγματικά κακές καταστάσεις μπορείς να δεις τα πράγματα πολύ λογικά.

Δίδυμοι
Πιάνεις τους φίλους σου έναν-έναν και λες τον πόνο σου. Μαζεύεις συμπόνια – όχι οίκτο, ποτέ οίκτο – και ταυτόχρονα μαζεύεις τα κομμάτια σου. Αντιμετωπίζεις τις θλιβερές καταστάσεις με το να γίνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ.

Καρκίνος
Χρειάζεσαι δύο πράγματα: Το σπίτι σου και έναν άνθρωπο που να ξέρεις πως θα σηκώσει το τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή. Ιδανικά, θα το επεξεργαστείς μόνος σου και στον δικό σου χρόνο. Λιγότερο ιδανικά, θα πάρεις μερικά κλαμμένα τηλέφωνα στις πέντε το πρωί.

Λέων
Σε γενικές γραμμές, θα λέγαμε ότι είσαι καλός στο να μην αφήνεις τις αποτυχίες και τις απογοητεύσεις να σε επηρεάζουν. Ή, έστω, είσαι καλός στο να μην δείχνεις πόσο έχεις πληγωθεί. Όσο όμως απασχολείσαι με το να φαίνεσαι κουλ, ο εγκέφαλός σου βγάζει τα συμπεράσματά του.

Παρθένος
Λες “Οκέι”, παίρνεις μια ανάσα και ψάχνεις να βρεις το ηθικό δίδαγμα σε όλο αυτό. Όσο πιο γρήγορα το ανακαλύψεις, τόσο συντομότερα θα συνεχίσεις την ζωή σου. Ποιος έχει χρόνο για περιττούς συναισθηματισμούς;

Ζυγός
Η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι “Ο Ζυγός”. Τα παίρνεις αρκετά βαριά τα πράγματα, και μετά χρειάζεσαι για λίγο να μπεις στην φούσκα σου και να τα κατανοήσεις. Συνήθως βγαίνεις αλώβητος, αλλά ώρες-ώρες εύχεσαι να μπορούσες να επισπεύσεις κι εσύ την διαδικασία.

Σκορπιός
Δεν περνάς καθόλου καλά, και δεν σε νοιάζει αν το καταλαβαίνει ο κόσμος. Συνήθως προσπαθείς να κρύβεις τα συναισθήματά σου, αλλά όταν κάποιος σε έχει απογοητεύσει, θυμώνεις. Και ο θυμός σου γίνεται πάντα αντιληπτός.

Τοξότης
Αρχίζεις να καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον. Όσο πιο μεγάλη η ξενέρα που έφαγες, τόσο πιο μεγαλεπήβολα τα σχέδια. Το καλό με εσένα είναι πως όταν βάζεις σχέδια, δεν τα ξεχνάς πέντε μέρες μετά.

Αιγόκερως
Αρνείσαι να επηρεαστείς. Αυτό δεν βοηθά καθόλου την φήμη σου ως ρομπότ, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι αν άφηνες τον εαυτό σου να ξοδεύει φαιά ουσία για κάθε τι ασήμαντο που πάει στραβά, δεν θα ηρεμούσες ποτέ.

Υδροχόος
Απομακρύνεσαι από το συμβάν ή το πρόσωπο με μια τέλεια στροφή 180 μοιρών, κόβεις κάθε συναισθηματικό δεσμό και πέφτεις με τα μούτρα στις πιο εκκεντρικές γωνιές του μυαλού σου, για να νιώσεις ξανά πως βρίσκεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου. Όλα αυτά, προφανώς, σημαίνουν πως κατά βάθος νοιάζεσαι.

Ιχθείς
Φτιάχνεις τέχνη. Αν δεν υπήρχαν οι Ιχθείς, δεν θα υπήρχε και περίπου το 60% της πιο βαθιάς και ψυχαναλυτικής τέχνης στον κόσμο. Αν είσαι από τα σπάνια μη καλλιτεχνικά ψάρια, καταναλώνεις τέχνη για να βγάλεις νόημα με την πραγματικότητα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα