1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στο ghosting


Γενικά, δεν θα σου πούμε ποτέ να κάνεις ghosting. Οι περιπτώσεις που είναι αποδεκτό μετριούνται στα δάχτυλα. Δεν μπορούμε όμως και να σε εμποδίσουμε από το να το κάνεις. Θα φροντίσουμε όμως να σε ενημερώσουμε για το πώς μπορεί να αντιδράσει ο καθένας στο ghosting, ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός
Θα σε μπλοκάρει από παντού με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Κριοί δεν αντιδρούν στο ghosting: Μόλις το καταλαβαίνουν, προχωρούν.

Ταύρος
Διαβάζει όλη μέρα τα μηνύματά σας, ψάχνοντας την στιγμή που χάλασε η φάση. Δεν θα το πάρει καλά και μάλλον θα κατηγορήσει τον εαυτό του.

Δίδυμοι
Θα αρχίσει αμέσως να βγαίνει με άλλα άτομα, και θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να το δεις. Όχι για να γυρίσεις, για να νιώσει ότι σου την είπε.

Καρκίνος
Δεν θα γλυτώσεις τόσο εύκολα, καθώς θα περνά όλη την ημέρα στο προφίλ και στα εισερχόμενά σου ψάχνοντας εξηγήσεις. Δεν θα ησυχάσει μέχρι να τις βρει.

Λέων
Θα αρχίσει τα σέξι στόρι. Θα τσεκάρει κάθε δέκα λεπτά αν είδες τα σέξι στόρι. Θα λαμβάνει μηνύματα από άλλους αλλά ίσως τα αγνοεί.

Παρθένος
Θα το πάρει σοκαριστικά ψύχραιμα, θα το εκλογικεύσει και θα προχωρήσει. Δεν μπορεί να κάνει κάτι, άλλωστε.

Ζυγός
Ακούει την πιο καταθλιπτική μουσική που έχει βγει ποτέ, πίνει σαν νεροφίδα και δίνει στον εαυτό του όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να βρει ξανά τις ισορροπίες του.

Σκορπιός
Θα αρχίσει να εμφανίζεται σε μέρη που συχνάζεις. Θα προσπαθήσει να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο και να ζητήσει εξηγήσεις. Οι πιθανότητες διαφυγής είναι μικρές.

Τοξότης
Θα γελάσει και θα πει “Τι είχαμε, τι χάσαμε”. Δεν θα το εννοεί πάντα από την πρώτη στιγμή, αλλά συνήθως το ξεπερνά γρήγορα.

Αιγόκερως
Το ghosting κάνει τους Αιγόκερους να νιώθουν πιο γέροι από ποτέ και να εύχονται επιστροφή στις εποχές που οι άνθρωποι έκαναν συνοικέσια.

Υδροχόος
Θα φρικάρει σε βαθμό παράλυσης. Αυτή είναι μια κατάσταση που ξέφυγε από τον έλεγχό του, άρα είναι μια κατάσταση που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί.

Ιχθείς
Θα πάρει τηλέφωνο τους δύο πιο κοντινούς του ανθρώπους και θα κάνουν συμβούλιο. Μεγάλες οι πιθανότητες για stalking.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα