1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

ΠΩΣ ΝΑ… | Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου καλύτερη

Κυριακή, σαπίλα, βαρεμάρα, μιζέρια και χειρότερο από όλα;

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα επειδή η εβδομάδα τελείωσε και εσύ δεν πρόλαβες να ξεκουραστείς όσο θα ήθελες. Η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σου γλυκάνουν κάπως τη γροθιά στο πρόσωπο που ακούει στο όνομα «Δευτέρα».

Πήγαινε για brunch

Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο γιατί από το μεσημέρι και μετά το πιθανότερο είναι πώς θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που σηκώθηκες από το κρεβάτι με τόση αναμονή. Σε κάθε περίπτωση, λαχταριστά αυγουλάκια, χυμοί, smoothies, pancakes και λοιπά νόστιμα καλούδια θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά και θα γεμίσουν ιδανικά την Κυριακή σου – και το στομάχι σου. Δες εδώ που θα φας τα καλύτερα.

Ή σινεμά

Πάρε τον κολλητό/η ή το γκομενάκι/φλερτ και ξεπορτίστε (νωρίς) το βράδυ για σινεμαδάκι. Ανεξαρτήτως ποιότητας της ταινίας που θα δείτε, ο κινηματογράφος είναι μια ωραιότατη αυλαία για την εβδομάδα που τελειώνει. Και όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα, τα θερινά σινεμαδάκια καλά κρατούν.

Φτιάξε τα ταπεράκια σου

Χωρίς να γίνεις Άκης Πετρετζίκης, φρόντισε να φτιάξεις κάποια γεύματα για την εβδομάδα που έρχεται, και να τα βάλεις ψυγείο για τις ημέρες που θα πήζεις και δε θα προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε γάλα με δημητριακά. Πάρε ιδέες για την οργάνωση των γευμάτων από την Κυριακή εδώ.

Πήγαινε για προπόνηση/περπάτημα/τρέξιμο

Χιλιοαποδεδειγμένα η άσκηση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να σε απαλλάξει από το στρες και τα νεύρα και να βοηθήσει το σώμα σου να εκκρίνεις εκείνες τις ωραίες ορμόνες που εκκρίνονται μετά το σεξ. Καιρού επιτρέποντος βγες για μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο/άλσος, καιρού μη επιτρέποντος φτιάξε καφεδάκι, φόρα τα αθλητικά σου και κάνε ντου στο γυμναστήριο για μια full body προπόνηση η οποία πέρα από το ότι θα σε αφήσει περισσότερο χαρούμενο/η από πριν, θα σε κάνει να κάψεις και κάποιες από τις θερμίδες του Σαββατοκύριακου.

Καθάρισε/τακτοποίησε το σπίτι και άκου μουσική

Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να κάνεις την τακτοποίηση που κάθε μέρα της εβδομάδας αναβάλλεται λόγω πηξίματος ή απλά βαρεμάρας. Σκέψου ότι όσο πιο καθαρός/τακτοποιημένος είναι ο χώρος σου, τόσο καλύτερα θα περάσει και η βδομάδα σου σε αυτόν. Τακτοποίησε ντουλάπες, ρίξε ένα σκούπισμα, σφουγγάρισμα, βγάλε τα σκουπίδια, πλύνε τα πιάτα, βάλε πλυντήριο και πέρνα ωραία συνοδεύοντας τις «αγκαρίες» με ωραίες playlists από εδώ.

Κάνε κάτι για σένα

Θες να λιώσεις στο κρεβάτι; Λιώσε. Θες να δεις μαραθώνιο σειράς; Δες τον. Να βάλεις εκείνη τη μάσκα προσώπου που θα σε κάνει να μοιάζεις με τον Μαικ Μάγιερς; Βάλτην! Θες να παραγγείλεις πίτσα; Καν’το. Σουβλάκι; Μέσα! Κρέπα; Την αξίζεις. Κάνε οτιδήποτε θα σε κάνει να νιώσεις ωραία, για να ξεκινήσεις τη βδομάδα όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα