1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

ΠΩΣ ΝΑ… | Πώς θα βγάλεις σέξι φωτογραφίες


Μέρες που είναι, το sexting έχει πάρει φωτιά, μαζί με την ερωτική διάθεση όσων δεν έχουν την τύχη να συγκατοικούν με το έτερο τους ήμισυ. Και κάπου εκεί έρχονται οι γυμνές φωτογραφίες να απογειώσουν το παιχνίδι, ή να σε αγχώσουν αν είσαι αθώος πρωτάρης και προσπαθείς να τις τραβήξεις όπως τραβάς τις αστείες selfie στις διακοπές σου. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ξεψαρώσεις, να χαλαρώσεις και να βγάλεις τις πιο σέξι φωτογραφίες στην ιστορία των σέξι φωτογραφιών. Ναι εντάξει υπερβάλλουμε ίσως λίγο. Αλλά το ‘χεις.

Το χρονόμετρο είναι φίλος σου

…όπως θα καταλάβεις τις πρώτες φορές που θα προσπαθήσεις να φωτογραφίσεις επίμαχα σημεία με το ένα χέρι τεντωμένο και θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Στηρίζεις το κινητό σε μια στοίβα χοντρά βιβλία, ή σε ένα βαρύ ποτήρι γεμάτο νερό, βάζεις την κάμερα στην αντίστροφη μέτρηση των 5 δευτερολέπτων, και παίρνεις πόζα. Άλλος τρόπος να βγει καλή η φωτογραφία δεν υπάρχει.

Προσοχή στον φωτισμό

Όλα τα άρθρα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ επί του θέματος θα σου πουν πως καλύτερος φωτισμός από τον φυσικό δεν υπάρχει, αλλά καθότι δεν είναι εύκολο να βρεις λιακάδα Γενάρη μήνα κλεισμένος/η σπίτι σου, διάλεξε απλώς το δωμάτιο του σπιτιού που έχει τον πιο κιτρινωπό φωτισμό (η κουζίνα με το νέον αποκλείεται) και θυμήσου πως το φως πρέπει να έρχεται από μπροστά σου, όχι από πίσω σου. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχουν και φίλτρα.

Καν’ το καλλιτεχνικό

Αν παραιασθάνεσαι εκτεθειμένος/η την πρώτη φορά (φυσιολογικό είναι, θα φύγει, αλλά μέχρι να φύγει) δοκίμασε να κρατήσεις κάποια ρούχα ή/και εσώρουχα αντί να τα βγάλεις όλα με την πρώτη, να πάρεις πόζες που αποκαλύπτουν λίγα και αφήνουν περισσότερα στη φαντασία (κοίτα, ας πούμε, αυτή) και να βγάλεις φωτογραφίες ασπρόμαυρες που κολακεύουν τα πάντα. Όταν αρχίσεις να λαμβάνεις το ενθουσιώδες feedback που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, σιγά σιγά θα πας και στις έγχρωμες.

Πάρε (άλλη, και μετά κι άλλη) πόζα

Χάζεψε μερικά παραδείγματα στο internet, και μετά πειραματίσου με πολλές, πολλές διαφορετικές πόζες. Κάποιες θα τις μισήσεις και θα τις σβήσεις επιτόπου, κάποιες άλλες θα σε κάνουν να σκεφτείς «έλα ρε, είμαι καλός/η από αυτή την γωνία». Αυτές θα στείλεις.

Βάλε φαντασία

Από τα πιο σέξι πράγματα που μπορείς να στείλεις, είναι το βρεγμένο δέρμα μόλις βγεις από το ντουζ –σε όσο αθώο ή όσο πονηρό σημείο θέλεις. Αφού βγάλεις τις πρώτες φωτογραφίες στο κρεβάτι σου (από εκεί ξεκινάνε όλοι) δοκίμασε μερικές όρθιες, άλλες στο πάτωμα, με την πλάτη στον τοίχο, με τα χέρια να ακουμπάνε στο τραπέζι της κουζίνας και τους γλουτούς προς τα πίσω. Γενικώς, πειραματίσου: Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερες ιδέες θα σου έρχονται.

Ωραία τις έβγαλες, τώρα πώς τις στέλνεις;

Σίγουρα όχι στο Messenger, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη (αν δεν το ξέρεις, δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι στο ίντερνετ, αλλά ας πούμε απλώς το βασικό, ότι το Facebook δεν έχει κρυπτογράφηση, τα μηνύματά σου τα βλέπουν διάφοροι άνθρωποι σε διάφορα γραφεία και διάφορα υπόγεια ανά τον πλανήτη).

Η καλύτερη επιλογή σου είναι το Signal, σούπερ κρυπτογραφημένο από χρήστη σε χρήστη, που σημαίνει ότι την φωτογραφία σου θα τη δει ο παραλήπτης σου και κανένας άλλος. Κρυπτογράφηση έχει και το Whatsapp, που άλλαξε όμως πρόσφατα την πολιτική του, δηλώνοντας ότι θα αρχίσει να μοιράζεται κάποια δεδομένα των χρηστών του με το Facebook, στο οποίο ανήκει, και προκαλώντας μαζικές εξόδους χιλιάδων χρηστών που κατευθύνθηκαν στο Signal και το Telegram –το οποίο Telegram έχει επίσης πολύ δυνατό encryption, αλλά μόνο στα secret chats, που ανοίγουν από τις τελείες πάνω δεξιά στο προφίλ του χρήστη που θέλεις να στείλεις το μήνυμα.

Για να μην έχεις τις φωτογραφίες στο gallery του κινητού σου, διαθέσιμες στο scrolling που έχουν την τάση να κάνουν δεξιά-αριστερά θείες και προϊστάμενοι εκεί που τους δείχνεις φωτογραφίες του γάτου σου, κατέβασε μια εφαρμογή σαν το Photo Vault, που τις κάνει import από το gallery, τις σβήνει αυτόματα από εκεί, και τις κλειδώνει με ένα τετραψήφιο pin μέσα στην εφαρμογή. Έχει και τέλεια φίλτρα, ειδικά σχεδιασμένα για σέξι φωτογραφίες.

Τέλος, να πούμε πως αν δεν εμπιστευόμαστε τυφλά τον παραλήπτη των φωτογραφιών μας (τυφλά σημαίνει έχουμε βάσιμους λόγους να είμαστε βέβαιοι πως ακόμα και αν χωρίσουμε, ακόμα και αν ο χωρισμός είναι άσχημος, δεν θα ανεβάσει τις φωτογραφίες σε revenge porn site) δεν συμπεριλαμβάνουμε πρόσωπο ή άλλα αναγνωριστικά στοιχεία τύπου χαρακτηριστικά τατουάζ στις φωτογραφίες.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα