1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ – ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Τι ισχύει!

Ειδήσεις: Χωρίς λεωφορεία θα είναι σήμερα Τρίτη (5.7) και την Πέμπτη (7.7) η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ έχουν προαναγγείλει δύο εξάωρες στάσεις εργασίας μέσα στην εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, τα λεωφορεία του Οργανισμού, «τραβούν χειρόφρενο» την Τρίτη 5 Ιουλίου από τις 10:00 έως και τις 16:00 και στη συνέχεια θα το επαναλάβουν και την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά κατα τη διάρκεια της στάσης εργασίας, δεν θα κυκλοφορούν ούτε οχήματα με προσωπικό ασφαλείας. Με λίγα λόγια δεν θα υπάρχει κανένα λεωφορείο στους δρόμους.

ΟΑΣΘ / Στάση Λεωφορείου / Intime News

Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν τρεις διαδοχικές κινητοποιήσεις τον Ιούνιο με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την επαναφορά των δύο επιδομάτων, του θέσης ευθύνης και του ανθυγιεινού, τα οποία είχαν περικοπεί από τον περασμένο Μάρτιο και δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους δικαιούχους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Έρχονται 4.000 θέσεις νοσηλευτών!

Στο ΑΣΕΠ (www.asep.gr) βρίσκεται η προκήρυξη για τις προσλήψεις των 4.000 νοσηλευτών όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας» από την Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η προκήρυξη των 4.000 νοσηλευτών βρίσκεται στο ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και θα αναρτηθεί από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα όπως ανέφερε ο υπουργός από το βήμα της Βουλής, η προκήρυξη των 700 γιατρών θα βγει σε δύο στάδια.





Το πρώτο στάδιο θα είναι για όλη την Ελλάδα που έχει πρόβλημα, εκτός μεγάλων αστικών κέντρων, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν αυτές οι θέσεις και ευελπιστούμε ότι στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι έτοιμη. Εν συνεχεία, θα βγει και για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Επίσης, υπάρχει και η προκήρυξη των 910 θέσεων λοιπού προσωπικού, όπου δεν έχει γίνει ακόμα η κατανομή γιατί πρέπει πρώτα να γίνει η κατανομή των γιατρών.

Η προκήρυξη αφορά καταρχάς εργαζόμενους που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία και οι οποίοι θα έχουν γι’ αυτή τους την προϋπηρεσία αυξημένη μοριοδότηση.

Η είδηση της ημέρας !!Με εντολή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μοιράζουν αυξήσεις – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ- Επιδότηση ρεύματος

ΑΓΡΟΤΕΣ 2022! Ενστάσεις ΕΔΩ για τα βιολογικά – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ

Τα τελευταία ΝΕΑ για την ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ – Τι πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, ΔΕΚΟ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα