1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Προς εκλογές τον Σεπτέμβριο ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022 ΟΑΕΔ – Το κουπόνι 150 ευρώ – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Προς εκλογές τον Σεπτέμβριο ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022 ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) – Το κουπόνι 150 ευρώ – ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Όσα πρέπει να ξέρετε.

Ειδήσεις: Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχουμε στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους», λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αποφάσισε μέσα από αυτό να στηρίξει και τις επιχειρήσεις εστίασης και να μην αφορά μόνο τις πιο φθηνές διακοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η πανδημία έχει… πονέσει πολύ τους επιχειρηματίες και έχει φέρει τεράστιες μειώσεις στην πελατεία τους, κάτι που κάπως πρέπει να βελτιωθεί και μάλιστα άμεσα.

Έτσι, σημειώνει το sportime.gr, το κουπόνι αυτό, που ανέρχεται στα 150 ευρώ, θα δοθεί σε μορφή Freedom Pass, με τον δικαιούχο να μπορεί να το χρησιμοποιήσει τόσο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα.





Πότε ανοίγει η πλατφόρμα;

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα προκειμένου να κάνουν τις αιτήσεις τους, αφού η πλατφόρμα στο gov.gr δεν έχει ανοίξει ακόμα και θα πρέπει να γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Όπως προαναφέραμε είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί φέτος εκτός από ξενοδοχεία και εισιτήρια και σε άλλους χώρους εστίασης.

Φυσικά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει κάποια εξαίρεση ή όχι, με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια να κάνει δηλώσεις, λέγοντας:

«Πέρυσι για το πρόγραμμα απορροφήθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, με απόφαση του Πρωθυπουργού το κονδύλι είναι αυξημένο κατά 10 εκατομμύρια ευρώ. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία, 200.000 δικαιούχοι -που βρίσκονται σε ανάγκη- θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι. Γιατί, για εμάς πρώτα από όλα βρίσκεται ο Έλληνας πολίτης».

Όπως όλα δείχνουν η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 20-25 Ιουνίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Έτσι, περίπου στις 4-5 Ιουλίου οι δικαιούχοι θα μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το κουπόνι αυτό σε ό,τι θέλουν εκείνοι.

Φυσικά να σημειώσουμε πως το εν λόγω voucher δεν μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση την ανάγκη ολοκληρωμένων διακοπών κανενός και γίνεται στα πλαίσια της επικοινωνιακής διαχείρισης της κυβέρνησης…της λαίλαπας ακρίβειας που έχει πλήξει το σύνολο των πολιτών…

Προς εκλογές τον Σεπτέμβριο ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022 ΟΑΕΔ – Το κουπόνι 150 ευρώ – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Τα στατιστικά της 1Ε/2022

Δημοσιεύθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα στατιστικά στοιχεία των αιτήσεων στην προκήρυξη 1Ε/2022, που προβλέπει την πλήρωση, 6 θέσεων, ειδικού επιστημονικού προσωπικού και συγκεκριμένα, την πρόσληψη γιατρών και αποφοίτων του κλάδου επικοινωνίας, σε 4 φορείς του Δημοσίου.





Πιο συγκεκριμένα, το proson υπενθυμίζει ότι η προκήρυξη 1Ε/202, η οποία δεχόταν αιτήσεις έως την Παρασκευή, αφορά τις εξής προσλήψεις:

  • Δύο θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,
  • Μία θέση Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης),
  • Μία θέση Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,
  • Δύο θέσεις Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το ΑΣΕΠ (www.asep.gr), για τις 6 παραπάνω θέσεις, υποβλήθηκαν συνολικά 58 αιτήσεις. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι περίπου ένας στους δέκα υποψήφιους θα «πετύχει» στον διαγωνισμό.

Power Pass: Ανοίγει την Πέμπτη η πλατφόρμα

ΟΠΕΚΕΠΕ -Στο transpay.opekepe.gr οι νέοι δικαιούχου για την Βασική ενίσχυση – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ

Πάνω από 2,8 ευρώ η βενζίνη σε νησιά – Τι ισχύει για Αττική

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα