1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Προβλέψεις για τα ζώδια για το 2023


Τι έχουν να πουν οι αστερισμοί για την τύχη σου από την νέα χρονιά; Μάθαμε και σου τα λέμε όλα, για να ξέρεις από πριν.

Κριός
Μπορεί να έρθουν μεγάλες αλλαγές, όχι 100% καλές και σίγουρα όχι πράγματα που πρέπει να περάσουν στο ντούκου. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια χρονιά που σε βρίσκει κοινωνικό, παραγωγικό και με μια ανανεωμένη αίσθηση πνευματικότητας.

Ταύρος
Στις αρχές της χρονιάς θα δοκιμαστεί λίγο η υπομονή σου. Αλλά αν παραμείνεις θετικός, θα ξεπεράσεις τυχόν προβλήματα και θα πετύχεις τους στόχους σου αργά και σταθερά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον ιδιαίτερα καλά αυτή τη χρονιά.

Δίδυμοι
Θα είναι μια χρονιά γεμάτη δράση. Θα αισθάνεσαι έτοιμος να αναλάβεις και να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε, κι όλα αυτά επειδή πέρασες μια μεγάλη περίοδο περισυλλογής και ανάλυσης. Έχεις μάθει από τα λάθη σου και τίποτα δεν σε σταματάει.

Καρκίνος
Θα χρειαστεί ένας μικρός αναπροσδιορισμός εντός του σπιτιού – πολλές οι πιθανότητες, άσκοπη η ανησυχία. Εσύ χρειάζεται να οπλιστείς με όλη σου την ψυχραιμία και να μην υποκύπτεις στις φωνές του μυαλού σου που προσπαθούν να σε γεμίσουν στρες. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και οργάνωσης.

Λέων
Είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, κάτι που είχες βάλει στην άκρη καιρό τώρα ή που δεν κατάφερες να ασχοληθείς ποτέ. Μην μένεις στο παρελθόν, και δεν θα μείνει ούτε αυτό σε εσένα. Και προσοχή με τα νεύρα.

Παρθένος
Υγεία και επαγγελματικά θα είναι λίγο περίεργα στις αρχές της χρονιάς, αλλά θα επανέλθεις. Φρόντισε να περάσεις χρόνο με άτομα που αγαπάς και να μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει περισσότερα. Είναι μια καλή περίοδος για να απολαύσεις αυτά που έχεις και να νιώσεις αισιόδοξος, χωρίς σκέψεις που να σε αγχώνουν.

Ζυγός
Ηρεμία και θετική ενέργεια. Αυτές οι λέξεις συνοψίζουν την χρονιά σου, μιας και βρίσκεις σιγά-σιγά την σταθερότητα σε πολλά σημεία της καθημερινότητάς σου – ακόμα κι αν δεν είναι αναγκαστικά η σταθερότητα που περίμενες. Τα ερωτικά σου κάπου στη μέση της χρονιάς να προσέχεις, να τα βλέπεις ψύχραιμα, κι όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός
Προβλήματα τα οποία θα κλωτσήσεις στα μούτρα και μετά ίσως φτύσεις το κουφάρι τους. Άρα προβλήματα που δεν θα σε επηρεάσουν. Κατά τ’ άλλα, τα ερωτικά μοιάζουν ήσυχα, και τα οικονομικά ιδιαίτερα καλά, αρκεί να αποφεύγεις τα περιττά έξοδα.

Τοξότης
Χαλαρά και ήσυχα, μέχρι την μέση της χρονιάς που θα αρχίσει να σκάει το στρες. Μην φρικάρεις, πάρε τα μέτρα σου, οργάνωσε τον χρόνο σου και δεν θα πάθεις τίποτα. Σε κοινωνικό επίπεδο, είναι πολύ καλή εποχή για να διευρύνεις τον κύκλο σου.

Αιγόκερως
Σε έχει πιάσει μια ευφορία, ένα κάτι. Θα συνεχίσει μέσα στο 2023, και μπορεί να φέρει πολύ όμορφες αλλαγές στα ερωτικά σου, με νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν. Βέβαια, αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να μην σου βγει στα ερωτικά, αλλά σε κάποιο χόμπι. Το αίσθημα της ευτυχίας θα παραμείνει, όμως.

Υδροχόος
Αρμονία. Αυτό χρειαζόσουν, αυτό προσπάθησες να φτιάξεις. Το 2023 θα είναι μια χρονιά που μπορεί να μην έχει πολύ ενθουσιασμό στο μενού, αλλά θα υπάρχει μια ήρεμη αίσθηση ικανοποίησης που μπορεί να σε γεμίσει ακόμα περισσότερο από κάποια τρελή περιπέτεια.

Ιχθείς
Υπάρχουν παγίδες οργής σκορπισμένες μέσα στην χρονιά. Στιγμές που θα δοκιμαστούν τα όριά σου. Μπορεί να σου βγει μια άρνηση ως αντίδραση. Μην ενδίδεις, σήκωσε το κεφάλι και θυμίσου όλα τα καλά πράγματα που έχεις. Άφησέ τα να σε οδηγήσουν.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα