1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

“Πρασινοφρουρός” ο Άλμπερτ Μπουρλά των εμβολίων – Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το “αμαρτωλό” παρελθόν


Οπως είναι γνωστό, ο CEO της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, που έκανε τις ανακοινώσεις για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι Ελληνας, εκ Θεσσαλονίκης.

Παιδί μιας παλιάς εβραϊκής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, ο Άλμπερτ Μπουρλά πήγε στο 41ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Ποτοποιός ο πατέρας του, ο οποίος διατηρούσε μαγαζί στα Λαδάδικα, στη γωνία Βίκτωρος Ουγκώ και Βεροίας.

Στη συνέχεια, όταν τέλειωσε το Λύκειο, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Ολα αυτά είναι γνωστά στον ένα ή στον άλλο βαθμό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ως σήμερα, είναι ότι ο Αλβέρτος Μπουρλά ήταν πολιτικοποιημένος και μάλιστα μέλος της ΠΑΣΠ, της φοιτητικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στα Πανεπιστήμια.

Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε μια συμφοιτήτριά του, βουλευτής σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ολυμπία Τελιγιορίδου. Με ανάρτησή της στο Facebook, η κα Τελιγιορίδου ανέβασε μια φωτογραφία από το 1982.

Δείτε την ανάρτηση:

«Ύψιστη τιμή για την σχολή μας, την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, για τον συμφοιτητή μας Άλμπερτ Μπούρλα CEO της Pfizer που ανακοίνωσε καλά νέα για το εμβόλιο covid19. Η φωτογραφία είναι από την Κτηνιατρική ΑΠΘ γύρω στο 1982».

pasp

Ο Αλβέρτος Μπουρλά είναι στη μέση, με το μουστακάκι που κοιτάζει προφίλ έναν συμφοιτητή του.

 

1

Στην ίδια φωτογραφία, δεξιά ο -νεαρός τότε- που ακουμπά πάνω στο ώμο του Αλβέρτου Μπουρλά, με το μουστάκι και τα γυαλιά, είναι ο σημερινός πρόεδρος της Pfizer Hellas, Ζαχαρίας Ραγκούσης. Επίσης στέλεχος της ΠΑΣΠ τότε με καταγωγή από την Πάρο (καμία σχέση με τον σημερινό βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ).
1

Ο νεαρός που ακουμπά πάνω στο ώμο του Αλβ. Μπουρλά, είναι ο σημερινός πρόεδρος της Pfizer Hellas, Ζαχαρίας Ραγκούσης -Δεξιά: πρόεδρος της Pfizer Hellas, Ζαχαρίας Ραγκούσης, σήμερα

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα