1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποιος σούπερ ήρωας είναι το κάθε ζώδιο;


Κάθε σούπερ ήρωας έχει ένα πράγμα που τον χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε τι. Η ταχύτητα του Flash, το θάρρος της Wonder Woman… Όπως και κάθε ζώδιο έχει το δικό του, ξεχωριστό πραγματάκι. Εμείς αποφασίσαμε να τα ενώσουμε και να σου πούμε ποιος σούπερ ήρωας θα ήσουν, βάσει του ζωδίου σου.

Κριός – Supergirl

Είναι εξίσου δυνατή με τον μικρό της ξάδερφο, αλλά λιγότερο φιγουρατζού. Είναι, όμως, και πιο διασκεδαστική, έχει μια παιδικότητα που λείπει από τον κουρασμένο Κλαρκ Κεντ. Ο Κριός, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη.

Ταύρος – The Hulk

Αγύριστο κεφάλι, ναι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος και ευαίσθητος, αλλά μην τον κάνεις να θυμώσει.

Δίδυμοι – Green Arrow

Ό,τι πιο κοινωνικό και χαβαλετζίδικο μπορείς να βρεις και στα δύο σύμπαντα (Marvel και DC και τα δισεκατομμύρια σύμπαντα που έχουν αυτά τα δύο μέσα τους), και ταυτόχρονα μερικές από τις πιο δυσανάλογα τραγικές ιστορίες. Γι’ αυτές τις αντιθέσεις ζουν οι Δίδυμοι.

Καρκίνος – Wonder Woman

Η πριγκίπισσα της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Σοβαρά, ποιο άλλο ζώδιο θα μπορούσε να πει “Είμαι η Wonder Woman” και να μην γελάσεις στα μούτρα του;

Λέων – Superman

Ο βασιλιάς των σούπερ ηρώων θα μπορούσε να ταιριάζει μόνο στον βασιλιά των ζωδίων, σωστά; Δυνατός, αποφασιστικός αλλά και ελαφρώς πομπώδης, ένας Superman βρίσκεται (και χρειάζεται) παντού.

Παρθένος – Batman

Σοβαρός και μετρημένος, δίκαιος αλλά και με σκοτεινή πλευρά. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως δεν έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, αλλά εκείνος θα σου απαντούσε πως όχι, περνάει υπέροχα. Για ποιον από τους δύο μιλάμε;

Ζυγός – Spiderman

Κεφάτος, αστείος, κοινωνικός και πάντα με καλές προθέσεις. Αυτό είναι ο Ζυγός. Επίσης οι δραματικοί πόλεμοι για τα κινηματογραφικά του δικαιώματα είναι καλή παρομοίωση για το πώς ο Ζυγός νιώθει πάντα μπλεγμένος.

Σκορπιός – Thor

Είναι θεότητα. Έχει τέλεια μαλλιά. Του πήρε αρκετό καιρό, αλλά βρήκε τον εαυτό του και το χιούμορ του. Επιπλέον, τα θέματα εμπιστοσύνης που του έχει δημιουργήσει ο Λόκι είναι κάτι με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί κάθε Σκορπιός.

Τοξότης – Flash

Αστείος, χαλαρός, γεμάτος όρεξη για ζωή και, μερικές φορές, ολίγον κάγκουρας: αυτός είναι ο Μπάρι. Ό,τι δηλαδή είναι ο μέσος Τοξότης στην καθημερινότητά του. Για να λέμε την αλήθεια, η σούπερ ταχύτητα είναι κάτι που οι περισσότεροι Τοξότες θα ήθελαν να έχουν.

Αιγόκερως – Iron Man

Οργανώνει και σκέφτεται τα πάντα. Επίσης η σούπερ δύναμή του είναι ότι έφτιαξε μία γ#μάτη στολή, και αυτή η φιλοσοφία αρέσει πολύ στον Αιγόκερω.

Υδροχόος – Scarlet Witch

Θα ήταν ο Dr. Strange, αλλά η ελαφρώς ασταθής προσωπικότητα της Γουάντα είναι αυτό που την φέρνει πιο κοντά στους Υδροχόους. Επίσης, χειρίζεται δυνάμεις του χάους, και η λέξη “χάος” αρέσει πολύ στους Υδροχόους.

Ιχθείς – Aquaman

Πέρα από την προφανή ταύτιση με το στοιχείο του νερού, η δράση του Aquaman είναι πολύ χαρακτηριστική των Ιχθύων: Του αρέσει να ζει στην φούσκα του και μόλις κάποιος τον ενοχλήσει θα σιχτιρίσει όλο το σύμπαν, αλλά θα τρέξει να βοηθήσει.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα