1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος για σεξ


Οι φήμες λένε πως όσο πιο πολύ σεξ (σε διάρκεια) κάνεις τόσο το καλύτερο. Ωστόσο οι ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα έχουν διαφορετική άποψη.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Journal of Sexual Medicine έδειξε πως το σεξ που διαρκεί 1-2 λεπτά (μιλάμε για τη διείσδυση) θεωρείται πολύ σύντομο, ενώ το σεξ διάρκειας 10-30 λεπτά πολύ μεγάλο.

Ο ιδανικός χρόνος για σεξ, μιλώντας πάντα για τη διάρκεια της διείσδυσης, είναι τα 7-13 λεπτά, ενώ και τα 3-7 λεπτά θεωρούνται επαρκή.

Σύμφωνα με περαιτέρω έρευνες που έχουν γίνει η μέση διάρκεια του σεξ είναι 5,4 λεπτά ακόμα και αν στο μυαλό μας το έχουμε σαν κάτι που διαρκεί πολύ περισσότερο.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου χρονομέτρησε την επαφή σας για να δεις σε ποιο κομμάτι της έρευνας ταιριάζετε ως ζευγάρι. Το σημαντικό πάντως είναι, ανεξάρτητα από τις έρευνες, ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος για σεξ στη δική σας σχέση. Αν εσείς τα βρίσκετε στον συγκεκριμένο τομέα, η άποψη των επιστημόνων…περιττεύει.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μη-σέξι πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις αν θέλεις μια πολύ υγιή σχέση

Απίστευτη έρευνα του Yale καταστρέφει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ένας θεραπευτής ζεύγους αποκαλύπτει τα 8 tips που θα σώσουν τη σχέση σου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα