1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Ποιες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ τρέχουν στο asep.Gr – ΕΠΟΠ προσλήψεις : Όλα τα ΝΕΑ

ποιες-προκηρυξεισ-τρέχουν-στο-asep-gr-εποπ

Ποιες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ τρέχουν στο asep.Gr – ΕΠΟΠ προσλήψεις : Όλα τα ΝΕΑ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδήσεις:Εκδόθηκε η 2Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/11-3-2021/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 38 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (www.asep.gr).

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄)

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στη διαδικασία αρχίζει στις 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Ποιες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ τρέχουν στο asep.Gr – ΕΠΟΠ προσλήψεις : Όλα τα ΝΕΑ – Σε εξέλιξη η διαδικασία.

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (αρ. ΦΕΚ 11/22-3-2021) που αφορά στην προκήρυξη (Αριθμ. Φ. 424/4/310363/Σ.142) για την πλήρωση τριακοσίων (300) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις τέσσερις ειδικότητες- εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παρ. 3 της προκήρυξης, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ΄ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές- ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicnavy.gr, την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (Υπόδειγμα «1» της Προσθήκης «1» του Παραρτήματος «Β»), η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «B», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf), αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη.

Δελτίο συνταξιούχων 30/3/2021: Μετά το Πάσχα αναδρομικά ενός εκατ. σε ΙΚΑ – ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια

Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ, ΑΜΕΑ – ΟΠΕΚΑ Α21 επίδομα παιδιού , ΚΕΑ

Έως 6/4 η πληρωμή για εισφορές ΕΦΚΑ : Εκτύπωση με κωδικούς taxisnet – Voucher 200 ευρώ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα