1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Ποια είναι τα εξυπνότερα ζώδια που θα βρεις για ταίρι;

Τα γούστα διαφέρουν. Άλλοι/ες ψάχνουν για έναν μελαχρινό/ή, άλλοι/ες για κάποιον στοργικό/ή, άλλοι για κάποιον/α ορθολογιστή και η λίστα τελειωμό δεν έχει. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που το πρώτο χαρακτηριστικό που τους γοητεύει είναι η ευφυία. Και σ’ αυτούς έχουμε να προτείνουμε τέσσερα ζώδια.

Δίδυμοι

Το πιο δυνατό σημείο του Διδύμου ίσως να είναι η ευφυία του. Είναι φύσιν περίεργος και ορισμένοι θα τον χαρακτήριζαν κουλτουριάρη. Ωστόσο, για κάποιον που τον κεντρίζει η ευφυΐα, ο Δίδυμος είναι γοητευτικός για δύο λόγους: για το έξυπνο χιούμορ του και για την ανάγκη που νιώθει να γνωρίζει τους ανθρώπους εις βάθος.

Όταν μιλάς με έναν Δίδυμο, σου δίνει την αμέριστη προσοχή του και μπορείς πραγματικά να καταλάβεις ότι το ενδιαφέρον του είναι ειλικρινές. Ωστόσο, όλη αυτή η προσοχή που δίνει απλόχερα, ίσως και να σε κακομάθει λίγο. Αυτό σε συνδυασμό με το ταλέντο του στην επικοινωνία και την αίσθηση του χιούμορ, μπορεί να γοητεύσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς.

Σκορπιός

Όλα τα ζώδια του νερού ξέρουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους, γεγονός που τα καθιστά συναισθηματικά ευφυή. Ο Σκορπιός είναι σε θέση να αναγνωρίσει όχι μόνο τα δικά του συναισθήματα, αλλά και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν.

Αυτό το ζώδιο του νερού έχει την ικανότητα, λόγω της υψηλής οξυδέρκειάς του, να “διαβάζει” τους ανθρώπους και να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος θέλει να παίξει μαζί του και πότε θέλει κάτι σοβαρό από εκείνον.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να έχει τη φήμη του απρόβλεπτου και ανεύθυνου ανθρώπου, ωστόσο αυτό δεν οφείλεται στις κακές του προθέσεις, αλλά στην αδυναμία του να συγκεντρωθεί. Ίσως κιόλας να οφείλεται στα ενδιαφέροντα του, τα οποία συνήθως αφορούν το πώς θα αποκτήσει νέες εμπειρίες και ιδέες.

Ο Τοξότης βλέπει τον κόσμο μέσα από το δικό του φιλοσοφικό πρίσμα και ψάχνει συνέχεια τρόπους να βλέπει τη μεγάλη εικόνα. Του αρέσει να μορφώνεται και να βελτιώνεται διαρκώς. Ο ιδανικός σύντροφος για τον Τοξότη είναι αυτός που θα του θέσει φιλοσοφικά ερωτήματα και θα μοιράζονται την ίδια δίψα για γνώση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να αναλύει τα πάντα, να βρίσκει γρίφους στα πάντα, και μετά να βρίσκει λύσεις σε αυτούς τους γρίφους. Με τη βοήθεια του ουρανού, πλανήτης που είναι συνυφασμένος με επαναστατικές ιδέες, μπορεί να βγάλει τα δικά του μοναδικά συμπεράσματα και να δει την κόσμο από μία εντελώς διαφορετική γωνία.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο Υδροχόος είναι λιγάκι απρόσιτος ή αναίσθητος ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν οραματιστή Υδροχόο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα