1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Πειράματα με ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και τον Fauci…! – .


Βάρβαρα πειράματα σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις, όπως αφαίρεση δέρματος εμβρύων ηλικίας 5 μηνών για μεταμόσχευση σε αρουραίους εργαστηρίου και  εξαγωγή  εμβρυϊκών νεφρών…

Όλη αυτή η δραστηριότητα  χρηματοδοτείται από τους αμερικανούς φορολογούμενους μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, και συγκεκριμένα από το γραφείο του NIAID του Δρ. Anthony Fauci.

Πηγή: The Gateway Pundit

Ο Ντέιβιντ Νταλέιντεν από το Κέντρο Ιατρικής Προόδου (centerformedicalprogress.org) κατέθεσε ως μάρτυρας σχετικά με τον πειραματισμό εμβρύων ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της Πενσυλβανίας την εβδομάδα αυτή και αποκάλυψε την εμπορία ανθρώπινων εμβρύων που χρηματοδοτούνται από την ίδια τη κυβέρνηση των Η.Π.Α.

Οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες δείχνουν ότι ο Πιτ φιλοξενεί μερικά από τα πιο βάρβαρα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπινα έμβρυα από αμβλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των,  απολέπισης (αφαίρεση δέρματος)  εμβρύων ηλικίας 5 μηνών για μεταμόσχευση του δέρματος σε αρουραίους εργαστηρίου,  εξαγωγή  εμβρυϊκών νεφρών σε ολόκληρη τη χώρα και  θανάτωση  βρεφών που έχουν  παραδοθεί  ζωντανά για  συγκομιδή ήπατος.  Όλη αυτή η δραστηριότητα  χρηματοδοτείται από τους αμερικανούς φορολογούμενους μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, και συγκεκριμένα από το γραφείο του NIAID του Δρ. Anthony Fauci.

Οι πάροχοι της τοπικής προγραμματισμένης γονικής μέριμνας της Δυτικής Πενσυλβανίας με σκοπό την άμβλωση, προμηθεύουν τα έμβρυα των αμβλώσεων, ενώ ο Πιτ καταδεικνύει τις τοπικές επιχειρήσεις της Planned Parenthood, ως μια μορφή παράνομου Quid Pro Quo για μέρη του εμβρυικού σώματος, απαγορευμένη από τους νόμους 42 US Code 289g-2 και 18 Pennsylvania Statutes 3216. Ο νόμος της Πενσυλβανίας καθιστά επίσης κακούργημα να πειραματίζεται κανείς με ένα ζωντανό έμβρυο ή να μην παρέχει άμεση ιατρική περίθαλψη σε ένα βρέφος που γεννιέται ζωντανό.

Ακούστε τη συνέντευξη του David Daleiden με την Rose Unplugged:

ellinikiafipnisis.blogspot.com


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα