1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Πατατοσαλάτα με μπέικον και υλικό-έκπληξη από τα χεράκια της Κρίσι Τέιγκεν


Η πατατοσαλάτα είναι το πιο γρήγορο πιάτο ever! Τελευταία έχω δοκιμάσει ό,τι συνταγή για πατατοσαλάτα πέσει στα χέρια μου, αλλά αυτή που με ενθουσίασε περισσότερο απ’ όλες -κι εμένα και τους καλεσμένους μου- είναι η συνταγή της Κρίσι Τέιγκεν με μπέικον, γιατί είναι λίγο διαφορετική αλλά εξίσου νόστιμη.

Αυτό που μου αρέσει στη συνταγή της Κρίσι -εκτός από το μπέικον- είναι η καυτερή πιπεριά χαλαπένιο (jalapeño). Κάνει αρκετά πικάντικη τη συγκεκριμένη συνταγή και αν είστε θαυμαστές των καυτερών γεύσεων θα σας αρέσει πολύ!

Διαβάστε επίσης: Η πιο νόστιμη κοτόσουπα με καρότα που έχεις δοκιμάσει ποτέ

Υλικά (2 μερίδες)

6 μεσαίες πατάτες

6 φέτες μπέικον

1 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα

3 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν

2 κ.σ. πίκλες

1 κ.γ. κίτρινη μουστάρδα

1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

4 αυγά βραστά, ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι

1/4 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 μεγάλη πιπεριά jalapeño ψιλοκομμένη

Αλάτι

Εκτέλεση

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νέρο και αφήστε τις πατάτες να βράσουν μέχρι να μπορείτε να τις τρυπήσετε εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 20-25 λεπτά. Αφήστε τις πατάτες να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια.

Κόψτε το μπέικον σε κομμάτια. Σε μια μεσαία κατσαρόλα, τσιγαρίστε το για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό. Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα ντιζόν, τις πίκλες, την κίτρινη μουστάρδα, το μαύρο πιπέρι και δύο κουταλάκια του γλυκού αλάτι.

Προσθέστε τη σάλτσα στις πατάτες μαζί με το μπέικον, τα αυγά, τα φρέσκα και τα ξερά κρεμμύδια και την πιπεριά jalapeño.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα